Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ MECLİS ÜYESİ, CHP’Lİ TARSUS BELEDİYE BAŞKANININ HİZMETLERİNDEN MEMNUN DEĞİLMİŞ! VATANDAŞ NE YAPSIN!

admin | 01 Nisan 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Tarsus Haber’in Facebook üzerinden başlattığı anket Tarsus’ta CHP’nin durumunu ve maalesef kentin geleceğinin de nasıl bilinmezliğe doğru yol aldığını ortaya koydu. CHP’li Büyükşehir ve Tarsus Belediye Meclis Üyesi Ali Boltaç, partisinin Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan’ın hizmetlerini beğenmediğini açık açık oyladı.

Tarsus’ta CHP’li Belediye Başkanı ve CHP’li Meclis üyelerinin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in de “gazıyla” sürtüşmesi artık kamuya açık alanlarda da kendini göstermeye başladı.

TARSUS’TA CHP’NİN HALİ AÇIK AÇIK KONUŞULUYOR!

Tarsus’taki Büyükşehir etkinliklerine Tarsus Belediye Başkanı katılmazken, Tarsus Belediyesi’nin etkinliklerine de CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in katılım göstermemesi kentte yüksek sesle dillendirilen konuların başında geliyordu. CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in 2024 yerel seçimleri için Tarsus’ta Büyükşehir Meclis Üyesi Ali Boltaç’ın Belediye Başkan Adaylığı için uğraştığı da sokaklarda açık açık konuşuluyor.

Kamuya açık bir mecrada açık açık tavrını ortaya koyan Seçer’in ekibi, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a yüklenmekten de çekinmez oldu. CHP’li Büyükşehir ve Tarsus Belediye Meclis üyesi, aynı zamanda Seçer’in 2024 seçimleri için desteklediği Belediye Başkan Adayı, Büyükşehir Tarsus Koordinatörü Ali Boltaç, partisinin Belediye Başkanının hizmetlerini beğenmediğini tüm kamuoyuna duyurdu.

CHP’Lİ BOLTAÇ BİLE BELEDİYE BAŞKANINI BEĞENMİYORSA VATANDAŞ NE YAPSIN?

Facebook üzerinden anket başlatan Tarsus Haber, Tarsus kamuoyuna “Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın 2 yıllık hizmetlerini nasıl değerlendiriyorsunuz?” konu başlığıyla anket başlattı. Yine CHP’li Büyükşehir ve Tarsus Belediye Meclis üyesi aynı zamanda Büyükşehir Tarsus Koordinatörü Ali Boltaç, herkesin ne yönde oy kullanabildiğinin görüldüğü ankette çekinmeden “Olumsuz” değerlendirmesi yaptı.

TARSUS KAMUOYU GELECEKTEN ENDİŞELİ: “SİYASİ HESAPLARI, TARSUS’U VURUYOR!”

CHP’nin Tarsus’ta çizdiği bu tablo, Tarsus kamuoyunda da tepkiyle karşılandı. Büyükşehir Belediye Başkanı, Tarsus Belediye Başkanı ve aynı partili meclis üyelerinin birlikte bir görüntü vermektense kendi partileri içerisinde muhalif tutum içerisinde olmaları kamuoyu tarafından Tarsus’un geleceği açısından hiç de olumlu karşılanmıyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle