Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR DEĞİL, VATANDAŞ HAREKETE GEÇTİ… OTOMATİK ÖDEMELER İÇİN İPTALLER BAŞLADI!

admin | 29 Mayıs 2020 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Son Meclis oturumunda MESKi faturalarını 3 ay erteleyen Meclis’in bu kararını bankalara göndermeyen ve bankalar tarafından otomatik ödeme talimatı veren abonelerden fahiş fiyatlardaki faturaları tahsil eden CHP’li Büyükşehir yönetimine karşı vatandaşlar harekete geçti. Faturalardan büyük kazık yiyen Mersinliler, otomatik ödemeleri iptal ettirmeye başladılar.

Büyükşehir Meclisi’ni olağanüstü toplantıya çağırarak Pandemi sürecinde MESKİ faturalarının ödenmesini 3 ay erteleyen CHP’li Büyükşehir yönetimi, bu kararı bankalara iletmemiş, bankalar da uçuk faturaları tahsil etmeye devam etmişti.

Uyguladığı kademeli tarife nedeniyle vatandaşlardan 2-3 misli daha yüksek oranda fatura tahsilatının önünü açan CHP’li Vahap Seçer’e karşı vatandaşlar “bireysel” olarak harekete geçti. Yüksek gelen faturalara itiraz eden Mersinliler, şimdi de otomatik ödeme talimatı verdikleri bankalardan bu talimatı iptal ettirmeye başladı.

Sosyal medyada bu kararlarını açıklayan bazı Mersinliler, bankaları arayarak ödeme talimatlarını iptal ettiklerini, MESKİ’ye de bu faturaları ödemeyeceklerini açık açık dile getirdiler.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle