Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ BOZDOĞAN ELEŞTİRİYİ KALDIRAMADI, RESMEN HAKARETE BAŞLADI!

admin | 26 Ekim 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Belediye Meclisinde kendisini yoğun şekilde eleştiren AK Partili ve MHP’li Meclis üyelerine hakaretamiz ifadelerle yanıt veren CHP’li Haluk Bozdoğan, en sonunda dayanamadı ve AK Partili Meclis üyesi Altınsucu konuşurken AK Partili üyenin mikrofonunu kapattırdı.

Tarsus Belediye Meclisi bugünkü oturumunda CHP’li Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın eleştiri karşısında nasıl gerildiği ve ortamı gerdiğine tanıklık etti. Daha toplantıya girer girmez, “Bugün çok doluyum” diyerek meclis oturumunda ortamın gerileceği sinyalini veren Bozdoğan’ın hakarete varan söylemlerinin tanı sıra antidemokratik davranışları da kamuoyunda tepki çekti.

ÇELİK’E AĞIR İTHAM!

Hafta içinde Şirketleri İnceleme Komisyonu’nun İmar LTD ile ilgili raporunda yazan usulsüzlükler için CHP’li Bozdoğan yönetimini hedef alan basın açıklaması yapan MHP’li Meclis Üyesi Mehmet Çelik’in söylediklerini içerlediğini söyleyen Haluk Bozdoğan, bir adım daha ileri giderek, Çelik’in açıklamalarının başkası tarafından yapıldığını söylemesi şok yarattı.

CHP’li Bozdoğan, “Bunu araştıracağım. Ben bu açıklamayı Sayın Çelik’in yazdığına inanmıyorum. Kimin kaleminden çıkmış bulacağım” diyerek ilk salvosunu Çelik üzerine gönderdi. Bozdoğan’ın Çelik’i “birilerinin sözcülüğünü” yapmakla itham etmesi de kafaları karıştırdı.

ALTINSUCU’NUN MİKROFONUNU KAPATTIRDI!

CHP’li Bozdoğan’ın iğneleyici konuşmasını eleştiren AK Partili Meclis Üyesi Abdurrahman Altınsucu, “Oturum bu şekilde yönetilmez. Söz istiyoruz, vermiyorsunuz. Sonra da tüm oturum boyunca bana bakarak konuşuyorsunuz. Açıklamalarınız hep demagoji üzerine. Demagoji yapıyorsunuz. Bu şekilde meclisi yönetmeniz size yakışmıyor” dedi.

Altınsucu’nun kullandığı “demagoji” kelimesini de hakaret olarak yorumlayarak şaşkınlık yaratan Bozdoğan, demagoji kelimesini Altınsucu’nun geri almasını istedi. Altınsucu da demagojinin kelime anlamı ve kullanımı itibariyle hakaret olmadığını savunarak, sözünü geri almadı. Ortamın gerilmesi üzerine Bozdoğan oturuma 5 dakika ara verdi.

Aranın ardından eleştirilerini sürdürmesi üzerine CHP’li Bozdoğan, resmen hakaret etti. Bozdoğan, Altınsucu’ya dönerek, “Boş boş konuşma” dedi. Bunun ardından Bozdoğan, konuşmasını sürdüren Altınsucu’nun mikrofonunu kapattırarak konuşmasını engelledi. Bozdoğan’ın bu tahammülsüz tutumu ve antidemokratik davranışları da büyük tepki topladı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle