Hoşgeldiniz  

CHP’DE SKANDALLAR BİTMİYOR… AKTAY’IN ADAYI GÜNER’DE “SAHTE İMZA İDDİASI”

admin | 05 Şubat 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP 36. Olağan Kurultayında Mersin İl Başkanı Adil Aktay’ın son dakika manevrasıyla Genel Başkan Kılıçdaroğlu listesinden PM adayı olan Fatma Güner’le ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.

CHP Mersin’de 36. Olağan Kurultay’da yaşanan PM bozgunun artçıları yaşanıyor. Çok sayıda PM adayı çıkartarak birlikte ve ortak bir görüntü çizemeyen Mersin İl Örgütü’nde konuşulan konuların başında Fatma Günel sürprizi geliyor.

 

Başta Fikri Sağlar ve Adil Aktay’ın PM adayı olarak Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar’ı PM listelerine sokmak için mücadele verdiği bilinirken, oy verme günü Kılıçdaroğlu’nun listesini görenler adeta şok yaşadı. İl Başkanı Adil Aktay’ın, Kılıçdaroğlu ile görüşmesinde Uçar’ı değil, Fatma Güner’i Mersin adayı olarak listeye yazdırması sinirleri iyice gerilen Mersin örgütünde bardağı taşıran son damla oldu.

 

Fatma Güner’in ani adaylığının ardından ortaya şok bir iddia daha atıldı. CHP Mersin’e yakın kaynaklar, CHP PM Adayı Fatma Güner’in de bu adaylıktan haberi olmadığını ve son dakika adaylığı nedeniyle Ankara’da bulunmayan Güner’in yerine “başka birileri” tarafından adaylık dilekçesinin imzalandığı iddiası ortalığı iyice karıştırdı.

 

Bu iddianın ardından tartışmaların sosyal medyada büyümesi üzerine bazı partililer de yazdıkları yorumlarla Ankara’dan yayılan bu iddiaları destekledi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle