Hoşgeldiniz  

CHP’DE SAFLAR NETLEŞİYOR… MUSTAFA BAYSAN’DAN ADİL AKTAY’A AÇIK DESTEK

admin | 28 Aralık 2017 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

12 Ocak’ta gerçekleştirilecek olan CHP Mersin il Başkanlığı Kongresi öncesinde 2019 yerel seçim hesapları yapan adaylar da adaylıklarını garantilemek için il kongresine müdahil olmaya başladılar.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Örgütü’nde il kongresine sayılı günler kala hareketlilik tavan yapmış görünüyor. Özellikle 2019 yerel seçimlerinde Büyükşehir adaylığı düşünen isimlerin de il başkanlığı seçimine müdahil olarak, adaylıklarını garantiye almak için çalışmaları açık açık yürütmeye başladılar.

 

Mersin Büyükşehir Belediye başkan Adaylığı için mücadele veren isimlerden Gülnarlı İşadamı Mustafa Baysan’ın da dün Mersin’e gelerek, hızlı bir teşkilat turu atması gözleri bir anda Baysan’a çevirdi. CHP Akdeniz ilçe örgütü delegeleriyle bir araya gelen Mustafa Baysan, il kongresinde desteklediği adayı da açıklamış oldu.

 

Baysan’ın il kongresinde Adil Aktay’ı desteklediği öğrenildi. Akşam saatlerinde Akdeniz örgütüne bağlı Karaduvar ve Kazanlı ağırlıklı Arap kökenli delegelerle yemekte buluşan Adil Aktay ve Mustafa Baysan’ın, il delegelerinden destek istediği kaydedildi.

 

İstanbul’da yaşayan TÜSİAD Üyesi Gülnarlı İşadamı Mustafa Baysan 7 Haziran seçimlerinde Genel Merkez kontenjanından 4. Sıra milletvekili adayı olmuş, ancak seçilememişti. Hemen akabinde gerçekleştirilen 1 Kasım seçimlerinde de adaylık zorlayan Baysan, Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’le yaşadığı büyük tartışmaların ardından aday gösterilmemişti.

 

Baysan son olarak sahibi olduğu Vilsan şirketini, Alman ilaç firması Merck’e satmasıyla gündeme gelmişti.

 

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle