Hoşgeldiniz  

CHP LİDERİ’NİN “ADALET” SINAVI… KUYUCUOĞLU’NA KIYAK, DİĞER ADAYLARA MESAJ MI?

admin | 01 Aralık 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarın gerçekleştireceği Mersin ziyareti kapsamında Mersin Büyükşehir aday adaylarından Serdal Kuyucuoğlu’nun seçim ofisinin açılışına katılacak olması tartışmaları da beraberinde getirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 2 Aralık Cumartesi bir dizi etkinlik ve açılış törenlerine katılmak için Mersin’e geliyor. CHP’li Mezitli Belediyesi’nin açılış ve temel atma törenlerine katılacak olan Kılıçdaroğlu’nun programında gerçekleştirilecek olan bir program CHP’yi karıştırdı.

 

2019 yerel seçimlerinde partisinden Mersin Büyükşehir Belediye başkan aday adayı olan CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu’nun seçim bürosunun açılışına katılacak olan CHP Lideri’nin bu tutumunun diğer aday adaylarına haksızlık olacağı iddia edildi.

 

Henüz adaylık kesinleşmeden herhangi bir aday adayının seçim bürosunun açılışını partinin genel başkanının yapmasını, diğer aday adaylarına haksızlık olarak nitelendiren bazı CHP’liler, adalet vurgusu yapan CHP Lideri’nin diğer aday adaylarının da seçim bürolarının açılışına katılması gerektiğine vurgu yaptılar.

 

Kuyucuoğlu’nun “Hedef 2019 Yenişehir Ofisi”nin açılışına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacağı bildirildi. Narenciye Çalıştayı’na katılmak üzere Mersin’e gelecek olan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, çalıştayın ardından Hedef 2019 Yenişehir Ofisi’ni ziyaret edecek daha sonra da Mezitli Belediyesi’nin açılış ve temel atma törenlerine katılacak.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle