Hoşgeldiniz  

CHP İLÇE DANIŞMA MECLİSLERİ BAŞLIYOR, TARTIŞMALAR DA PEŞİNDEN GELİYOR!

admin | 15 Mart 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin İl Başkanlığı Mart ayı ilçe danışma Meclislerinin tarihlerini yayınladı. Yayınlanan listede Bozyazı örgütünün olmaması kafalarda soru işareti yarattı.

CHP Mersin İl Başkanlığı, 2019 seçim çalışmalarına ilçe danışma meclisleriyle sürdürüyor. Mart ayında gerçekleştirilecek ilçe danışma meclislerinin tarihlerinin açıklandığı takvimi gören partililer, listeyi görünce Bozyazı şoku yaşadı.

 

16 Mart’tan 31 Mart’a kadar olan sürede gerçekleştirilecek ilçe danışma meclislerinde Bozyazı listede yer almıyor.

 

İl Başkanı Adil Aktay’ın Bozyazı ilçe örgütünün danışma meclisi için ayarlanan günde gelemeyeceğini bildirdiği için ilçe örgütü tarafından danışma meclisinin ertelendiği iddia edildi.

 

ANAMUR DUYURDU: İL BAŞKANI KATILIYOR!

 

CHP Bozyazı İlçe Örgütü’nün normal şartlar altında danışma meclisinin 16 Mart’ta Anamur’la birlikte yapılmasının planlandığı öğrenildi. Bozyazı saat 15’te, Anamur Danışma Meclisi ise 19’da başlayacaktı. Anamur İlçe Başkanı Ayhan Güven de yaptığı duyuruda danışma meclisine İl Başkanı Adil Aktay’ın da katılacağını duyurması kafaları iyice karıştırdı.

 

PARTİLİLER TEPKİLİ

 

Bozyazı’daki CHP’liler ise ilçe yönetiminin aldığı bu karara tepkili. Tepkilerini dile getiren partililer, “İl başkanı katılmıyor diye danışma meclisi nasıl ertelenir? Mart ayında programda yokuz. İl Başkanı hepsine gidiyorsa bizimkine niye gelmiyor? İl Başkanı ilçelere katılmıyorsa diğerleri niye iptal olmuyor da bizimkini ilçe yönetimi iptal ediyor? 2019 öncesi CHP’yi Bozyazı’dan silmek için birileri iyi çalışıyor anlaşılan” diye konuştular.

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle