Hoşgeldiniz  

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU, ADAY ADAYININ SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

admin | 02 Aralık 2017 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Günlerdir CHP içerisinde büyük tartışma yaratan partisinin Mersin Büyükşehir aday adaylarından Serdal Kuyucuoğlu’nun seçim bürosunun açılışına giden Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na Kuyucuoğlu’nun istifa resti öne sürdüğü iddia edildi.

CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mersin temaslarında “seçim ofisi krizi yaşandı. CHP Mersin Milletvekili ve aynı zamanda Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Serdal Kuyucuoğlu, seçim ofisinin açılışında CHP Liderinin de katılacağını duyurmuştu. Dün CHP il başkanlığı tarafından gönderilen basın bülteninde yer alan programda Kılıçdaroğlu’nun seçim bürosu açılışı görünmüyordu.

 

Kılıçdaroğlu’nun bugünkü programı da bu nedenle merakla bekleniyordu. CHP Lideri, muhtarlar buluşmasından önce Serdal Kuyucuoğlu’nun seçim bürosunun açılışına giderek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

Kılıçdaroğlu’nun açılışa gitme gerekçesiyle ilgili olarak da CHP kulislerinde ortaya atılan bir iddia ortalığı karıştırdı. İddiaya göre CHP il başkanlığı, diğer aday adaylarına “haksızlık” olacağı endişesiyle Genel Başkan’a açılışa gitmememesi yönünde tavsiyede bulunduğu, bunun üzerine Kılıçdaroğlu’nun da açılış programına katılmak istemediği iddia edildi. Bunun üzerine CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu da Genel Başkanı arayarak bir kez daha davet ettiği, hatta daha da ileri giderek, “Gelmezseniz, partiden istifa ederim” dediği iddiası CHP Mersin’i karıştırdı.

 

Olayın büyümesini istemeyen Kılıçdaroğlu’nun da Kuyucuoğlu’nun açılışına gittiği ve hayırlı olsun dileklerini ilettiği öğrenildi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle