Hoşgeldiniz  

BÜYÜKŞEHİR’DE TUZ DA KOKTU… SEÇER’DEN DANIŞMANININ AİLESİNE KIYAK ÜSTÜNE KIYAK!

admin | 19 Nisan 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yeni bir skandalla daha gündeme yerleşti. CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vahap Seçer’in belediyede danışmanı olan Ertan Liman’a, Liman’ın eşi ve kızına kıyak üstüne kıyak yaptığı öne sürüldü.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Belediye Başkanı Vahap Seçer, 1 yılı aşan görev süresi boyunca işçi kıyımları ve skandallarla gündeme geldi

Son olarak bedava ekmek dağıtımı konusunda Devlete iftira atarak halkı galeyana getirmeye çalışan CHP’li Seçer’den yeni bir skandal Mersin kamuoyunda büyük tepki çekti.

CHP’li Vahap Seçer’in, Danışman olarak atadığı Ertan Liman’a ve ailesine yaptığı kıyaklar “yok artık” dedirtti.

LİMAN’A DANIŞMANLIK, EŞİNE İHALE, KIZINA BELEDİYE’DEN İŞ!

Tarsus Medya Mensupları Derneği Başkanı Okan Çalışkan’ın iddiasına göre Ertan Liman’ın eşi Mine Liman’a ait olan MKL Mimarlık LTD. Şti’ne 176 bin TL’lik ihale verildi. Mine Liman’ın bu parayı mimarlık ve danışmanlık adı altında aldığı iddia edildi.

Ayrıca yine Ertan Liman’ın kızı Deniz Liman’ın da Mersin Büyükşehir Belediyesinde psikolog olarak göreve başlatıldığı belirtildi.

CHP’LİLER LİMAN AİLESİNE GEÇİLEN KIYAK İÇİN ÇİLEDEN ÇIKTI!

Yüzlerce işçiyi performans düşüklüğü bahanesiyle işten haklarını vermeden çıkartan CHP’li Seçer’in aynı aileden 3 kişiye kıyak üstüne kıyak geçmesi CHP’lileri de çileden çıkardı.

CHP’ye yakınlığıyla bilinen Gazeteci Asena Özkan da Seçer’le ilgili bu iddiayı gündeme taşıyarak, “CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı’nın danışmanı Ertan Liman’ın eşi Mine Liman’a 176 bin TL’lik ihale verilmiş. Ertan Liman’ın kızı Deniz Liman da Mersin Büyükşehir Belediyesinde psikolog olarak göreve başlamış…  CHP diye sessiz kalacağımızı mı sanıyorsunuz?” diyerek tepkisini dile getirdi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

BÜYÜKŞEHİR’DE TUZ DA KOKTU… SEÇER’DEN DANIŞMANININ AİLESİNE KIYAK ÜSTÜNE KIYAK! için 2 Yorum

  1. Tarsuslu dedi ki:

    Bu sizin buzdagının bir kısmı şu anki özel kalem müdürü Doğukan Uyan bey eşini belediye sözleşmeli aldırdı bi CHP hala iş bekliyoruz evimize ekmek götüremiyoruz

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle