Hoşgeldiniz  

BÜYÜKŞEHİR’DE KIYIM SIRASI PARK BAHÇELER VE MEZARLIKLARA GELDİ… AK PARTİLİ YILMAZ’DAN TEPKİ: “HANİ SİZİN BELEDİYELERİNDEN 1 TANE BİLE İŞÇİ ATILMAYACAKTI?”

admin | 16 Eylül 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Merin Büyükşehir Belediyesi’nde CHP’li Vahap Seçer yönetiminin uyguladığı işçi kıyımına bir tepki de AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’dan geldi.

CHP’li Vahap Seçer yönetiminin önceki dönem işe alınan milliyetçi/muhafazakâr kökenli işçilere uyguladığı zulüm her geçen gün artıyor. Yoğun mobbinglerin ardından uygulanan işçi kıyımı nedeniyle 3 bine yakın personel işini haksız ve hukuksuz bir şekilde kaybetti.

Hafta başında 110’u aşkın güvenlik personeli işini kaybederken, bugün de kıyım Park ve Bahçeler ile Mezarlıklarda devam etti. Kültür A.Ş’ye bağlı çok sayıda personelin iş akitleri feshedildi.

Kıyımı sosyal medya hesabından kınayan AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz da seçimlerden önce hiçbir işçinin işini kaybetmeyeceğine dair namus sözü veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslendi.

“BUGÜN BENİ ONLARCA İŞÇİ ARADI!”

AK Partili Yılmaz, “Mersin Büyükşehir Belediye’sinde işçi kıyımına devam ediliyor. Yıllardır çalışan emekçiler, İş Kanunu madde 18’e göre işten atılıyor; sonuçta binlerce işçi atıldı. Bugün onlarca işçi aradı. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na soruyorum; hani sizin belediyelerinizden bir tane bile işçi atılmayacaktı?” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle