Hoşgeldiniz  

BÜYÜKŞEHİR’DE BİR DAİRE BAŞKANI DAHA DEĞİŞTİ… BU SEFER Kİ ADRES EMLAK VE İSTİMLAK DAİRE BAŞKANLIĞI!

admin | 14 Mayıs 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Göreve geldiği günden bu yana Genel Sekreter dahil kadro kurma sıkıntısı yaşayan ve sürekli revizyon yapa CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den, yeni bir değişiklik kararı geldi. 1 hafta önce atadığı Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Kamuran Özkaralar’ın görevden alındığı öğrenildi.

31 Mart yerel seçimlerinde göreve gelen CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den yeni bir kadro değişikliği haberi geldi. Göreve geldiği günden bu yana kadro kurma sorunu yaşayan CHP’li Seçer, bu sefer de Emlak ve İstimlak Daire Başkanını değiştirdi.

Emlak İstimlak Daire Başkanı olarak görev yapan Süleyman Ar ani bir kararla geçtiğimiz hafta görevden alınmıştı. Yerine Emlak ve İstimlak Daire Başkanı olarak Kamuran Özkaralar atanmıştı.

Özkaralar’ın Daire Başkanlığındaki ömrü de 1 hafta sürdü. CHP’li Seçer ani bir kararla Özkaralar’ı görevden aldı. Kamuran Özkaralar’ın Yol-Asfalt Daire Başkanlığı’nda mühendis olarak görevlendirildiği öğrenildi.

Özkaralar’ın yerine ise sürpriz bir isim atandı. Van Belediyesi’nde Veteriner işleri Şube Müdürü olarak görevliyken Akdeniz Belediyesi’ne geçen Gürgin Bilici, burada Emlak Şube Yönetimi Şube Müdürü olarak görev yapıyordu. Bilici, yeni dönemde CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne Emlak ve İstimlak Daire Başkanı olarak atandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle