Hoşgeldiniz  

“BU KONUNUN KARANLIKTA KALMASI TÜM KAMUOYUNUN VİCDANINI KANATMAKTADIR”

admin | 13 Mayıs 2017 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni kapsayan FETÖ davasının 3. Celsesinde tanık olarak ifade veren Başkan Burhanettin Kocamaz’ın iş adamları-emniyet iddialarının yankıları sürüyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi operasyonunun ardından açılan davanın 3. Celsesi tamamlandı. 3. Celsede tanık olarak ifade veren Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın ifadesinde yer alan bir detay kamuoyunda şok yarattı.

 

Gözaltına alınan belediye personellerine sorgu aşamasında Mersin’deki bazı iş adamlarının sorulduğunu ve bu iş adamlarıyla ilişkilerinin sorulduğunu kaydetti. Sorguda Belediye personellerine bu iş adamlarının FETÖ/PDY’ye finansal destek sağladıklarının söylendiğini belirten Kocamaz, “Ancak FETÖ/PDY terör örgütü ile bağlantılı oldukları iddia edilen bu işadamlarının ifadeleri dahi alınmamıştır. Bu kişiler FETÖ/PDY üyesi ise neden ifadeleri alınmamış yok örgüt üyesi değillerse neden iddianameye FETÖ üyesi olarak girmişler ve iddianame bu hali ile kabul edilmiştir? Bu konunun karanlıkta kalması tüm kamuoyunun vicdanını yaralamaktadır. Öyle ki kamuoyunda Emniyet’in para karşılığında bazı iş adamlarına operasyon yapmadıkları bile söyleniyor. Gözaltına alınan belediye personeline sorulan iş adamları hakkında neden işlem yapılmadığını merak ediyoruz açıkçası” dedi.

 

İŞ DÜNYASI KORUNUYOR MU?

 

15 Temmuz’un ardından Mersin’de gerçekleştirilen FETÖ operasyonlarında iş dünyasına dokunulmadığına ilişkin kamuoyunda yoğun eleştiriler vardı. Özellikle Bank Asya operasyonlarının ardından bile iş dünyasında kayda değer bir operasyon yapılmadığı algısı kamuoyunda hakimdi. Kocamaz’ın ifadesinde bu konuyu tekrar gündeme getirmesi önemli bir detay olarak dikkat çekti.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle