Hoşgeldiniz  

BU KEZ OLUYOR MU NE? ÇEŞMELİ–KIZKALESİ OTOYOLU GÜZERGÂHI İÇİN ACELE KAMULAŞTIRMA KARARI ALINDI

admin | 19 Nisan 2022 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İhalesi tamamlanan Çeşmeli-Erdemli-Silifke- Taşucu Otoyolu (Çeşmeli- Kızkalesi Kesimi) Projesi güzergahına rastlayan kesimde araziye girilebilmesi için bazı mahallelerde bulunan taşınmazların KGM tarafından acele kamulaştırılması kararlaştırıldı.

Mersin’de yoğunluğu kaldıramaması sebebiyle “çile yolu” olarak adlandırılan Çeşmeli-Taşucu arasına otoban yapılması için önemli bir adım daha atıldı.

İhalesi tamamlanan Çeşmeli-Erdemli-Silifke- Taşucu Otoyolu (Çeşmeli- Kızkalesi Kesimi) Projesi güzergâhına rastlayan kesimde araziye girilebilmesi ve yol yapım çalışmalarının yürütülmesi amacıyla Mersin’in Mezitli, Erdemli ve Silifke ilçelerindeki bazı mahallelerde bulunan taşınmazlarla üzerindeki müştemilatın Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararlaştırıldı.

Otoyol projesinin Çeşmeli-Kızkalesi kesiminde bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılmasına yönelik kararın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle