Hoşgeldiniz  

BORÇLANMA TALEBİNDE 2. RAUND… CUMHUR İTTİFAKI BU KEZ SEÇER’E ONAY VERECEK Mİ?

admin | 06 Temmuz 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Çarşamba günü Temmuz ayı Olağan oturumu için toplanacak Büyükşehir Meclisi’nde ana gündemin yine CHP’li Vahap Seçer’in 250 Milyon TL yetki için onay istemesi olacağı bildirildi.

CHP’li Vahap Seçer bir kez daha 250 Milyon TL borçlanma için Meclis’ten yetki isteyecek. 8 Temmuz MBB Kongre ve Sergi Sarayı’nda Temmuz Ayı Olağan Oturumunda bir araya gelecek olan meclis üyeleri, CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in borçlanma talebini değerlendirecek.  

Mayıs ayında gerçekleşen Olağanüstü Meclis oturumunda Cumhur ittifakı Meclis üyeleri, CHP’li Seçer’in bu talebine “harcanacak yerlerin belli olmaması ve önceki borçlanmada alınan paranın nereye harcandığının açıklanmaması” gerekçesiyle reddetmişti.

KENDİ AĞZINDAN İTİRAF: “EN AZ BİZ ETKİLENDİK”

Parayı ancak borçlanarak temin etmeye çalışan CHP’li Seçer, Erdemli’de yazlıkçılarla bir araya geldiği Açıkhava toplantısında Pandemi sürecindeki ekonomik daralmadan en az etkilenen iki belediyeden birinin Mersin olduğunu açıklamıştı.

Pandemi döneminde merkezi Hükümet, Belediyelere İller Bankası kesinti payı yapmamış ve kısa çalışma ödeneğinden belediyelerin yararlanması sağlanarak, çalışanların ücretlerinin daha rahat bir şekilde ödenmesine imkan yaratılmıştı. 8 Temmuz Çarşamba günü toplanacak Meclis’e CHP’li Seçer’in hangi gerekçeleri öne sürerek 250 Milyon TL borçlanma talebini isteyeceği de merakla beklenmeye başladı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle