Hoşgeldiniz  

BOMBA İDDİAYA GEL! “O BİZİM BAKANIMIZ DEĞİL, AKP’LİLERİN BAKANI, BİZ ONU KARŞILAMAK ZORUNDA DEĞİLİZ!” DİYEN MTSO YÖNETİM KURULU ÜYESİ KİM?

admin | 23 Mayıs 2022 | Ekonomi, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MTSO Meclis Katip Üyesi Kemal Yüksel’in ortaya attığı iddia kent gündemine bomba gibi düştü. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Mersin ziyaretinde MTSO programında MTSO yönetiminin Bakan Kurum’u karşılamamasını ve ziyaretin bu nedenle gerçekleşmediğini söyleyen Kemal Yüksel, konuyla ilgili bir MTSO yönetim kurulu üyesinin kendisine söylediğini iddia ettiği sözler Mersin’i karıştırdı.

Geçtiğimiz Cuma günü Mersin’e bir dizi açılış için gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un programında olmasına rağmen MTSO ziyaretinin gerçekleşmemesi iş ve siyaset çevrelerince büyük merak uyandırmıştı. Gerçekleşmeyen ziyaretle ilgili MTSO Meclis Katip Üyesi Kemal Yüksel’den bomba ötesi iddia geldi.

HEYET MTSO’YA GELMİŞ AMA KARŞILAYAN OLMAMIŞ! ŞOK İDDİA…

Kendisine ait sosyal medya hesabından açıklama yapan Yüksel, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan ve karşılama heyetinin kurumda olmaması nedeniyle önceden netleştirilen ziyaretin gerçekleşemediğini ifade etti. Kemal Yüksel bununla da kalmadı, Bakan Kurum ve beraberindekilerin MTSO’ya geldiklerini ancak karşılayan olmayınca geri döndüklerini öne sürmesi şok yarattı.

Kemal Yüksel, “Geçtiğimiz Cuma günü bir dizi temaslar, yaşadığımız şehrin sorun ve taleplerini dinlemek ve görüşmeler yapmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanı Sn. Murat Kurum ve heyeti geldiler. Herkesin malumudur ki resmî düzeyde yapılan programlar daha önceden muhataplarına bildirilir. Söz konusu Bakan Bey’in programında 16:30’da Mersin Sanayi ve Ticaret Odası’na yapılacak ziyaret görünmesine ve Sn. Bakanın heyeti ile gelmesine rağmen MTSO başkanı Ayhan Kızıltan Bey’in ve karşılama heyetinin olmayışı, Bakan Bey’in ve heyetinin geri dönmesi ile neticelenmiştir. Her fırsatta üyelerinin ve bu şehrin menfaatleri için çalıştığını söyleyen MTSO başkanı Ayhan Kızıltan Bey’in böyle önemli bir görüşmeyi yap(a)maması iddialarına gölge düşürmüştür. Bu yaşanan talihsiz(!)olay hakkında Başkan Bey’in kamuoyunun merakını giderecek açıklama yapmasını bekliyoruz. Yine her fırsatta Atatürk’e olan sevgi ve  saygısından bahseden Beyefendi Atatürk’ün “Mersinliler Mersin’e sahip çıkın” veciz sözünü unutmuş olmalı ki ,biz de Atatürk’ün aziz hatırasına saygısızlık olmasın diye hatırlatalım dedik” açıklamasından sonra gözler MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan’a çevrildi.

YÜKSEL İDDİASINI BİR ÜST BOYUTA TAŞIDI, ORTALIK KARIŞTI!

MTSO Meclisi Katip Üyesi Kemal Yüksel’in bu paylaşımının altına gelen yorumlara cevap verirken, iddiasını bir üst düzeye taşıması ise bombayı daha da büyüttü.  Yüksel, bir MTSO Yönetim Kurulu Üyesinin “O bizim değil, AKP’lilerin Bakanı” ifadesini kullandığını iddia etti.

Paylaşımının altına gelen yorumlara cevap veren Yüksel, bir yorumunda “Bu olan biten rezilliği bir yönetim kurulu üyesine söyledim… Bana verdiği cevap çok acıydı ve belki de Mersin’de ticaret ve sanayi odasının içinde bulunduğu gafleti anlatmaya yetiyordu… “O bizim bakanımız değil AKP’lilerin bakanı, biz onu karşılamak zorunda değiliz” Eğer bu sözleri inkar ederlerse şahitleriyle beraber buradan onun kim olduğunu açıklarım” demesi ortalığı karıştırdı.

GÖZLER KIZILTAN’DA! NE YANIT VERECEĞİ MERAKLA BEKLENİYOR…

MTSO Meclis Katip Üyesi Orhan Kemal Yüksel’in bu çok önemli iddialarının ardından gözler MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan ve Yönetim Kuruluna çevrildi. Bakan Kurum’un gerçekleştirilemeyen MTSO ziyareti için Yüksel’in iddialarına MTSO Başkanı Kızıltan’ın nasıl cevap vereceği merakla bekleniyor.  

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle