Hoşgeldiniz  

BOMBA İDDİA: “MERSİN PKK VE FETÖ’NÜN KALESİ, YOKSA SEÇER SEÇİLEMEZDİ!”

admin | 24 Şubat 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Gara’ya giden HDP’li Milletvekili Dirayet Dilan Taşdemir ismini açıklamasının ardından gözler bir kez daha Mersin’e çevrildi. Mersin’de PKK ve FETÖ’nün etkili olduğunu yazan Sabah Gazetesi Yazarı Ersin Ramoğlu, “Eğer böyle olmasaydı Vahap Seçer seçilemezdi” diye yazması kentte bomba etkisi yarattı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir televizyon programında Gara’ya giderek PKK’lılarla görüşen HDP’li Milletvekili olarak Dirayet Dilan Taşdemir’i işaret etmişti.

Dilan Taşdemir’in Gara’da PKK’lılarla görüşmesi gözleri bir kez daha Mersin’e çevirdi. HDP’li Taşdemir’in Mersin Üniversitesi’nden Sosyoloji ve Arkeoloji mezunu olması ve buradaki örgüt eylemlerinde rol alması bir kez daha gündem oldu.

Taşdemir’in Mersin’e yetiştiğine dikkat çeken Sabah Gazetesi Yazarı Ersin Ramoğlu, bomba iddialarla yine Mersin’de gündem oldu.

Mersin’de FETÖ ve PKK’nın etkili olduğuna işaret eden Ramoğlu, “Gara’ya giden HDP’li Milletvekili Dilan Taşdemir üniversiteyi Mersin’de okudu. Mersin PKK ve FETÖ’nün kalesi. Yoksa Vahap Seçer seçilemezdi” diye yazması gözleri 31 Mart yerel seçimleri öncesinde yaşananlara çevirdi.

HDP’Lİ BULDAN MERSİN’DE HDP SEÇMENİNİ SEÇER’E YÖNLENDİRMİŞTİ

Bilindiği üzere 31 Mart yerel seçimlerinde HDP Mersin’de aday çıkartmamış, burada miting yaan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Mersin’de demokrasi güçlerinin adayı Vahap Seçer’e oy verilmesi yönünde HDP seçmenini yönlendirmişti.

Seçimin ardından Anamur’da partililerle konuşan CHP’li Vahap Seçer de, “Hiç kimse milliyetçilik yapmasın. Kimse kusura bakmasın. Bana burada HDP oy verdi” diyerek bu desteği açık açık kamuoyuna duyurmuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle