Hoşgeldiniz  

BİR SEÇER KLASİĞİ DAHA… SADECE AÇILIŞINI YAPTIĞI KAVŞAĞI “KISA SÜREDE YAPTIK” DEMEZ Mİ?

admin | 15 Aralık 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Partisi CHP’nin Toroslar ilçe kongresinde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, önceki dönemde başlatılan ve seçimlerden hemen 50 gün sonra tamamlanarak hizmete açılan Toroslar Anıt katlı Kavşağını kendisi yapmış gibi anlatması şaşkınlıkla karşılandı.

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yaptığı hizmetlerden çok işçi kıyımı ve kimsenin fikrini almadan değiştirdiği ve büyük tepki toplayan logo değişimiyle gündemde uzun süre yer aldı.

1 Nisan 2019 itibariyle görev başı yapan CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, seçimden 50 gün sonra 19 Mayıs’ta Anıt Kavşağı’nın temelini atan ve seçimlere kadar büyük kısmının tamamlanmasını sağlayan önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı da açılışa davet etmiş ve Kocamaz’la birlikte açılışını yapmıştı.

Partisinin Toroslar İlçe Kongresi’nde konuşan Vahap Seçer’in, Anıt Katlı Kavşağı için “Kısa sürede yaptık” demesi şaşkınlıkla karşıladı. CHP’li Seçer, “Burada bir kavşak yaptık. Anıt Kavşağı. Seçim öncesi inşaatı durmuştu. Kısa sürede yapmıştık” diye konuştu.

“ANIT NEREDE” TEPKİLERİNE DAYANAMADI, GERİ KOYUYOR!

Anıt Kavşağı’nın inşaatından önce bölgede bulunan Anıt, inşaat nedeniyle kaldırılmıştı. Kavşağın hizmete girmesinin ardından Anıt’ı yerine koymayan CHP’li eçer yönetimi eleştirilerin hedefi olmuştu. Tepkilerin büyümesi üzerine kongrede Anıt’la ilgili de konuşan CHP’li Seçer, “Orada bir anıt vardı. Çok speküle edildi. O anıt kaldırılmıştı. Biraz da tahribata uğramıştı. 3 Ocak Mersin’in düşman işgalinden kurtuluş günü. Hep beraber orada o anıtın açılışını yapacağız. 3 Ocak’ta Toroslar’daki hemşerilerimizle, başkanlarımızla, milletvekillerimizle o açılışı yaparız” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle