Hoşgeldiniz  

BESLEDİĞİ BASINA SÖZ YOK… KENDİSİNE MUHALİF BASINA YİNE YÜKLENDİ

admin | 11 Ocak 2021 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Geçtiğimiz yıl gazetecilere verdiği resepsiyonda yaptığı ahlak dışı teklifin ardından CHP’li Vahap Seçer, bu yıl ki 10 Ocak törenlerinde kendisine muhalif basına yüklendi. CHP yandaşı ulusal basına aylık para bağlayan, usulsüz şekilde “anket yapıyorum” ayağına belediye personelini bile kullanarak kestiği faturalarla haksız kazanç sağladığı CHP’li Seçer’in doğruları yazan muhalif basını yine haksız yere suçlaması tepki çekti.

Kendisi gibi düşünmeyen gazetecilere her fırsatta hakaret eden, kendi belirlediği namuslu/namussuz kategorisine sokan CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, geçtiğimiz yıl kendisinin gerçekleştirdiği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü resepsiyonunda gazetecilere yaptığı “ahlak dışı teklifle” gündeme gelmişti.

Burada gazetecilere hitaben konuşan CHP’li Seçer, açık açık Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin üyelerinin yüzüne, “Bizlere destek olun, bizler de sizlere destek olalım. Bizle kol kola girin, biz de sizinle kol kola girelim” teklifinde bulunarak, kendisi lehine yazı yazmaları karşılığı “destek sözü” vermesi bardağı taşıran son damla olmuştu.

Bu yıl gerçekleştirilen 10 Ocak Çalışanlar Günü çelenk koyma merasiminde konuşan CHP’li Seçer, kendisi gibi düşünmeye gazetecileri bir kez daha hedef aldı.

Seçer, “Bu mesleği paravan olarak yaptı gibi gösterip, bazı güçlere dayanan; bu siyasal güçtür, iktisadi güçtür, bu bir başka güçtür, silahşörlük yapan, kalemini kullanarak insanların onuruyla izzet-i nefsi ile oynayan gazeteci görünümündeki farklı işler yapanlara değil bugünkü toplanma nedenimiz ve burada olma nedenimiz. Bir kere bunları ayırmamız gerekiyor. ‘Kral çıplak’ dememiz gerekiyor” ifadelerini kullanmasına tören alanında bulunan Mersin Gazeteciler Cemiyeti bir kez daha sessiz kaldı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle