Hoşgeldiniz  

BAYKAL, SERDAL’I BOŞUNA ADAY ETMİYORMUŞ… KOŞA KOŞA ALMANYA’DA KONFERANSA GİTTİ

admin | 07 Mart 2017 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu’nun antidemokratik davranışlar sergileyerek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti itibarını zedeleyen Almanya’ya Hayır konferansı vermeye gitti.

CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuğlu’nun Almanya’nın Hannover kentinde “Hayır” konferansı verdi. Hannover’deki Alevi Kültür Derneği’nde referandum ve yeni anayasa değişikliklerinin neler getirdiğini anlatan Kuyucuoğlu, burada vatandaşlara Hayır’a davet etti.

 

Kuyucuoğlu’nun Almanya’ya konferans vermesi CHP’li Deniz Baykal’ı bir kez daha gündeme getirdi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin programlarına izin vermeyen Almanya’ya CHP milletvekili Deniz Baykal tepki göstermiş ve Almanya programını iptal etmişti. Almanya programını iptal gerekçesiyle ilgili olarak Baykal, “Biz fikir ve düşünce özgürlüğüne sadece kendimiz için inanmıyoruz” diyerek toplumun her kesiminin takdirini kazanmıştı.

 

1999 ve 2004’te Baykal’ın CHP Genel Başkan olduğu dönemlerde Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı olan ve aday gösterilmeyen Serdal Kuyucuoğlu’nun da Baykal’ın aksine Hannover’de Hayır konferansı vermesi tepki topladı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle