Hoşgeldiniz  

BAŞSAVCI ERCAN AYLAR ÖNCESİNDEN UYARMIŞTI: “ARANIZDA ŞARLATANLAR VAR”

admin | 12 Ekim 2017 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Gazeteci kimliği adı altında kentin üst düzey insanlarına kumpas kurduğu ortaya çıkan Mustafa Göktaş’ın suçüstü tutuklanması, aylar öncesinde gazetecilere uyarıda bulunan Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan’ın açıklamasını hatırlattı.

Gazeteci Mustafa Göktaş’ın Mersin Cumhuriyet Başsavcısı, Emniyet Müdürü, Büyükşehir Belediye Başkanı, Genel Sekreteri, Daire Başkanı ve saygın birçok ismine hakaretler yağdırarak, iftiralar attığının suçüstüyle tespitiyle tutuklanması akıllara Başsavcı Mustafa Ercan’ın aylar öncesinde gazetecilere yaptığı uyarıyı getirdi.

 

17 Temmuz’da Anadolu Basın Birliği Mersin Şubesi yönetimini makamında kabul eden Başsavcı Ercan, ABB yönetimi aracılığıyla Mersin basın camiasına uyarılarda bulunmuş, “Arkadaşlar çok dikkat etmeniz lazım. Gazeteci süsü vererek sizin haklarınızı gasp eden şarlatanlar var. Onları tespit ettiğiniz anda bizlere bildirin gerekli cezalarını verelim” demişti.

 

Başsavcı Ercan’ın bu uyarısından henüz 1 ay geçmişti ki, twitter üzerinden Gizli Tanık rumuzlu bir hesaptan kentin önde gelen saygın ismine iftira yağmuru başlamıştı. Savcılığın ve Emniyet’in başarılı çalışmaları sonucunda Gizli Tanık rumuzlu kumpasın Gazeteci Mustafa Göktaş tarafından kurulduğu ortaya çıkarıldı. Gizli Tanık kumpasını organize eden ismin Gazeteci Göktaş çıkması da Başsavcı Ercan’ın uyarısının ne kadar haklı olduğunu gözler önüne serdi.

 

MGC’DEN TIK TOK

 

Göktaş’ın kumpasının ortaya çıkması gözleri Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ne çevirdi. Sektörün adını ciddi anlamda lekeleyen bu kumpasın ortaya çıkmasına rağmen, MGC’den olayı kınayan bir açıklama gelmemesi de kafalarda soru işaretleri yarattı.

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle