Hoşgeldiniz  

BAHÇELİ TALİMATI VERDİ… MHP MEZİTLİ FIRINLARA KOŞTU

admin | 26 Temmuz 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Türkiye Fırıncılar Federasyonu ekmeğe yüzde 15 yapıldığını açıklamasına büyük tepki gösteren MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin “Askıda Ekmek projesi”  başlatmasına Mersin’de ilk uygulayanlardan Mezitli Teşkilatı oldu.

Türkiye Fırıncılar Federasyonu ekmeğe yüzde 15 yapıldığını açıklamış, bu karara Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli karşı çıkmıştı.

 

“ASKIDA EKMEK PROJESİ BAŞLATIYORUM”

 

MHP Lideri zam kararı sonrası yaptığı açıklamada; “Ekmeğe yüzde 15 zam insani ve vicdani değil. Askıda ekmek projesini başlatıyorum” dedi.

 

MHP Lideri Bahçeli’nin çağrısına Mersin’den ilk koşan Mezitli Teşkilatı oldu. MHP Mezitli İlçe Başkanı Serdar Soydan’dan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başlattığı “Askıda ekmek projesi”ne tam destek açıklaması geldi.

 

MHP’li Soydan açıklama yapmakla kalmadı harekete de geçti. Soydan, Mezitli’de bir fırınla anlaşarak 100 ekmeği askıya çıkarttı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmasını sağladı.

 

Başkan Soydan, “Tüm gönüldaşlarımızı bu projeye destek olmaya davet ediyoruz. Türk milleti her zaman yoksulun, mazlumun yanında olmuştur. Bu yüzden Peygamber efendimiz Hz. Muhammed’in  ‘Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir’ hadisini şiar edinerek milletimizin arasında paylaşma kültürünü daim kılmak için Liderimizin başlattığı bu projeye tam destek veriyoruz” dedi.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle