Hoşgeldiniz  

AYDINCIK’TA YAS… ESKİ KAYMAKAM ÖZGÜR KÖRÜKÇÜ VEFAT ETTİ

admin | 05 Nisan 2017 | Dünya, Genel, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Aydıncık’ta uzun yıllar görev yapan, son olarak Niğde Vali Yardımcılığı görevini yürüten Özgür Körükçü, tedavi gördüğü Hastanede yaşamını yitirdi.  

Niğde Vali Yardımcısı Özgür Körükçü, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Kayseri Erciyes Tıp fakültesinde bir süredir tedavi gören 42 yaşındaki Özgür Körükçü’nün vefatı 2008-2014 yılları arasında görev yaptığı Aydıncık’ta da büyük üzüntüye neden oldu. Mersin’in Aydıncık ilçesinde kaymakamken 2014 Ekim ayında Niğde’de Vali yardımcılığı görevine başlayan Özgür Körükçü evli ve 1 çocuk babasıydı.

 

1975 Yılı Nevşehir Avanos doğumlu olan Özgür Körükçü, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi’ni bitirdikten sonra 1998 yılında açılan sınavla Kaymakamlık mesleğine adım atmıştı.

 

Körükçü; sırasıyla Konya-Bozkır,Bursa-Yenişehir,Rize-Çamlıhemşin ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Eskişehir-Günyüzü, Muş-Varto, Bingöl-Genç ve Ordu-Kumru ilçelerinde Kaymakamlık görevlerini yürüttü. 2008 yılı Atama Kararnamesi ile Mersin-Aydıncık İlçesine atandı. 2014 yılında da Niğde Vali Yardımcılığına atanmıştı.

 

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle