Hoşgeldiniz  

ANLAMINI BİLMEDEN KONUŞUNCA MHP’Lİ KOÇ’UN SİTEMİ TEHDİT OLDU İYİ Mİ? GÜNÜN GAFI!

admin | 08 Nisan 2022 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP Tarsus Belediye Meclis Üyesi Nükhet Koç’un, Nisan ayı meclis oturumunda Sansasyonel Haber’in gündeme taşıdığı “Koç’tan şartlı bağış” haberinin ardından yaptığı açıklamayla tepki çekti. MHP’li Koç’un, infaz kararı verilen kişiler için kullanılan “kalemi kırık” ifadesini haberi yapan gazeteciler için kullanması şaşkınlıkla karşılandı. Sitem etmeye çalışan Koç, anlamını bilmediği kelimeyi kullanınca açıklama tehdide dönüştü!

MHP’li Tarsus Belediye Meclis Üyesi Nükhet Koç’un Sansasyonel Haber’in gündeme taşıdığı bir haberin ardından meclis oturumunda kullandığı ifade şaşkınlıkla karşılandı.

MHP’li Meclis Üyesi Nükhet Koç’un şartlı bağışladığı narenciye Belediye Halk Market aracılığıyla vatandaşa dağıtılmış, paketlerin içerisine de Nükhet Koç’un bağışladığına ilişkin reklam kartları konmuştu. Bu şartlı bağışın Belediye eliyle dağıtılması için karar veren CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın 5393 Sayılı Belediye Kanununa muhalefet ettiği iddiası ise Tarsus’u karıştırmıştı.

Hazırlanan narenciye paketlerinin içerisine konulan Belediye Meclis Üyesi Nükhet Koç’un bağışladığına ilişkin kartları haber yapan Sansasyonel Haber’i MHP’li Koç bu açıklamasıyla üstü kapalı tehdit etti. Haber için sitemini vurgulamak isteyen MHP’li Koç, anlamını bilmediği kelimeyi kullanınca, iş sitemden çıktı, tehdit olarak algılandı.

MHP’li Koç, “Fakir halka herkes yardım elini uzatmalı. Bazı kalemi kırık insanlara söylüyorum bunu” ifadesini kullandı. Konuşmasında yardımlaşmanın önemi ve kutsallığını vurgulamak isteyen Koç, kalemi kırık insanlar deyince, haklarında infaz kararı verilen kişiler için kullanılan “kalemi kırık” ifadesi de haberi yapan Sansasyonel Haber’e tehdit olarak yorumlandı.

“Bir elin verdiğini öbür elin görmemesi” düsturunu çiğneyerek yaptığı yardımı reklama çeviren Koç’un bu anlamını bilmeden söylediği sözlerle bezediği açıklaması da “haftanın siyasi gafı” olarak arşivde yerini aldı.

CHP’Lİ BOZDOĞAN’DAN MHP’Lİ MECLİS ÜYESİNE YASAYI YOK SAYARAK KIYAK!

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle