Hoşgeldiniz  

ANKARA’DAN HABER GELDİ: DAVUTOĞLU’NUN MERSİN EKİBİ MANİSA’DA PİYASAYA ÇIKTI!

admin | 21 Ekim 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Yeni parti kurma çalışmalarını sürdüren eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Manisa’da gerçekleştirdiği ilk geniş katılımlı toplantıda Mersin’den gelen heyet de dikkatlerden kaçmadı.

Eski Başbakanı Ahmet Davutoğlu, Manisa’da düzenlenen programla kuracağı partinin yol haritasını açıkladı. Yeni hareketin doğru temelde ve en kapsamlı şekilde yapılması için görüşmeler yaptıklarını ifade eden Davutoğlu, “İlk isteğimiz korku duvarını aşmak, ümidi ve heyecanı ayağa kaldırmak” dedi.

Manisa’da Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen heyetlerle bir araya gelen Ahmet Davutoğlu’nun Mersin ekibiyle de görüştüğü iddiası kent gündeminde büyük yankı uyandırdı.

ÇOĞUNLUK AK PARTİ KÖKENLİ İSİMLERDEN OLUŞUYOR!

Davutoğlu’nun Manisa programını anbean takip eden Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu, gözlemlerini aktardığı yazısında toplantıya katılanların büyük çoğunluğunun AK Parti kökenli olduğuna dikkat çekti.

Uğuroğlu’nun, “Ordu, Trabzon, Tekirdağ, Konya, Antalya, Adana, Mersin, Hatay, Bursa, Çankırı, Muş, Şırnak, Batman, İzmir, Aydın, Balıkesir ve Muğla’dan gelen heyetlerle bire bir konuştum” demesi de gözleri Mersin siyasi çevrelerine çevirdi. Şimdi Mersin kamuoyu Davutoğlu’nun Manisa buluşmasına kimlerin katıldığını öğrenmeyi merakla bekliyor.

DAVUTOĞLU EKİBİ GEÇTİĞİMİZ AY MERSİN’DE BAZI İSİMLERLE GÖRÜŞMELER YAPMIŞTI

Hatırlanacağı gibi Ahmet Davutoğlu’nun yakın çalışma ekibi geçtiğimiz ay Mersin’e gelerek, merkez ve Tarsus, Erdemli ve Silifke ilçelerinde bazı isimlerle görüşmeler yaparak parti kuruluşu için destek istemişlerdi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle