Hoşgeldiniz  

ALBAYRAK’A TEK DESTEK AK PARTİLİ HACI ÖZKAN’DAN!

admin | 09 Kasım 2020 | Ekonomi, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Dün akşam saatlerinde instagram hesabı üzerinden istifa metni yayınlayan ve henüz resmi doğrulaması yapılmayan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifa iddialarına AK Parti cephesi Albayrak’a destek açıklamalarıyla yanıt verirken, Mersin Milletvekilleri arasında Albayrak’a tek destek Hacı Özkan’dan geldi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak resmi Instagram hesabından istifa ettiğini duyurdu. Albayrak, yaptığı açıklamada sağlık sorunları sebebiyle görevine devam etmeme kararı aldığını belirtti.

İstifa haberiyle ilgili olarak hükümet tarafından henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Kamuoyunda bu belirsizlik sürerken, özellikle sosyal medya üzerinden Bakan Albayrak’a AK Partililerden yoğun destek mesajı geldi. AK Parti Mersin Milletvekillerinden ise sadece Hacı Özkan’ın Albayrak’a destek mesajı verdiği, diğer milletvekilleri Lütfi Elvan, Zeynep Gül Yılmaz ve Ali Cumhur Taşkın’ın sessiz kalması dikkat çekti.

AK Partili Özkan, “Ülkemiz ve Milletimiz için verdiğin mücadeleye şahidiz. Büyük ve Güçlü Türkiye yolunda Sayın Berat Albayrak Bakanımız  Sonuna kadar Berat Albayrak Yanındayız” mesajıyla destek verdi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle