Hoşgeldiniz  

AK PARTİLİ ELVAN’DAN EYT’LİLERE KÖTÜ HABER: “SOSYAL GÜVENLİK SİSTEMİMİZİ BOZAMAYIZ!”

admin | 22 Ekim 2019 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de gerçekleştirilen Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlar Kurulu Toplantısında Emeklilikte Yaşa Takılanlar’la ilgili konuşan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, sosyal güvenlik politikalarında popülist davranamayacaklarını belirtti.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Türkiye gündemindeki yerini korurken, EYT’lilerle ilgili son açıklama TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’dan geldi.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’in de hazır bulunduğu ve Mersin’de gerçekleştirilen Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlar Kurulu Toplantısında konuşan AK Partili Elvan, sıkıntıların çözümü konusunda birlikte mücadele edeceklerini kaydetti.

“TÜRKİYE BU NOKTADA GERİYE GİDEMEZ!”

Elvan, “Sosyal güvenlik sistemimizi çökertebilecek, sosyal güvenlik sistemimizdeki dengeyi bozabilecek bir adımı atmamız mümkün değil, popülist davranamayız. Ama elbette her hangi bir çözüm noktasında Cumhurbaşkanımız talimat verdi, bu çalışmalar yapılıyor. Ama bizden şunu beklemeyin; sosyal güvenlik sistemimizi bozacak, dengeleri altüst edebilecek, ileride sizlerin rahat bir şekilde istediğiniz hastaneye gitmenizi engelleyecek bir yaklaşımı asla ortaya koyamayız. Türkiye bu noktada geriye gidemez. Bugün dünyanın dört bir yanından İngiltere, Fransa, Rusya, Afrika’dan hastalar, tedavi için ülkemizdeki hastanelere geliyor. Artık Türkiye, sağlık turizminde dünyanın en önemli ülkelerinden biri oldu. Elbette sıkıntılarımız var ama bu sıkıntıların çözümü konusunda mücadeleyi birlikte vereceğiz” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle