Hoşgeldiniz  

AK PARTİ MYK TOPLANDI: “YEREL SEÇİMLERİ GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE GÜNDEMİMİZE ALDIK”

admin | 29 Ağustos 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti Merkez Yönetim Kurulu toplantısı sonrası parti sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı. Çelik Cumhur ittifakının yerel seçimde sürüp sürmeyeceğine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Merkez Yönetim Kurulu toplantısı sonrası parti sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı.

 

Toplantıda ana gündem maddesinin yerel seçimler olduğunu kaydeden Ömer Çelik, “Bir yerden belediyelerin faaliyetleri vatandaş odaklı siyaset üretmeleri, vatandaşların taleplerini yerine getirirken de buna uygun profil çizmeleri her bakımdan değerlendiriliyor. Bu geldiğimiz dönemde şehir siyaseti siyasal açıdan önemli bir kavram haline geliyor. Önümüzdeki dönemde de çeşitli tartışmalar ve değerlendirmeler olduktan sonra yerel seçimlerle ilgili hazırlıklarımızı güçlü şekilde gündeme almış bulunuyoruz dedi.

 

YEREL SEÇİMLERDE İTTİFAK OLACAK MI?

 

Yerel seçimlerde Cumhur ittifakının sürdürülüp sürdürülmeyeceğine ilişkin soruya Ömer Çelik şöyle cevap verdi:

 

“Yerel seçimler bağlamında söylemiyorum ama Cumhur ittifakının milletimizin beklentilerine nasıl karşılık verdiğini gördük. İlkesel olarak Cumhur İttifakı olarak ortaya konulan ilkelere bağlılığımızı sürdürüyoruz. Cumhur ittifakı ilkelerinin devam etmesi gerektiğinin altını çiziyoruz. Yerel seçimde böyle bir şey olur, olmaz şeklinde şu anda bir değerlendirmemiz yok. Bunlar için henüz erken daha vakit var.

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle