Hoşgeldiniz  

AK PARTİ ERDEMLİ’DE ÇÖZÜLME BAŞLADI… GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI İSTİFA ETTİ…

admin | 25 Aralık 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Gerilimli kongre sürecinin ardından AK Parti Erdemli İlçe Teşkilatı’nda korkulan olmaya başladı. Genel Merkez baskısıyla aday çıkmasına izin verilmeyen ilçede kongrenin ardından Gençlik Kolları Başkanı Emre Serin, istifasının noter aracılığıyla partiye sunarken, zehir zemberek açıklamasıyla yaşananları gözler önüne serdi.

Mersin genelinde Ak Parti’nin en güçlü olduğu ilçe olan Erdemli’de olaylı kongrenin artçıları sürüyor. Kongre öncesinde aday çıkmasına müsaade etmeyen Genel Merkez ve il yönetimi, her türlü baskıya rağmen 2 adaylı kongreyi “sakin” atlatmanın rahatını yaşarken, Erdemli’den gelen şok bir haberle sarsıldı.

 

Kongrenin hemen ardından İlçe Gençlik Kolları başkanı Emre Serin, zehir zemberek açıklamayla istifasını noter aracılığıyla partiye gönderdi.

 

Kongre sürecinde yaşananlar nedeniyle istifa ettiğini duyuran Serin, “Son zamanlarda Erdemli’mizde yaşadığımız kongre sürecine gelirken mevcut Ak Parti Erdemli ilçe başkanı tarafından Antidemokratik uygulamalara maruz bırakılan gençlerimizden; tehditvari bir şekilde üzerine yüklenilen genç delegelerimizden şahsım adına özür diliyorum” diyerek delegelere kongre öncesinde ve sonrasında baskı yapıldığını doğrulamış oldu.

 

Serin açıklamasını şöyle sürdürdü: “Gençlik kolları partimizin geleceği için var olmak zorundadır. Bizler görev yaptığımız süre içerisinde, gençler adına alınacak her kararı mevcut ilçe başkanı tek başına alarak bizleri saf dışı bırakmaya çalıştı. Mevcut ilçe başkanı ile çalışamayacağımı düşündüğümden dolayı faal olarak millete hizmet yolunda yürütmekte olduğum Ak Parti Erdemli Gençlik kolları başkanlığı vekâletimi gençlerimize emanet ediyorum. Bayrak değişimimiz sırasında görevi devralacak genç arkadaş ve kardeşlerime başarılar diliyorum. Her zaman destekliyorum ve yanlarındayım.”

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle