Hoşgeldiniz  

ADİL AKTAY’DAN FİKRİ SAĞLAR’A ŞOK UYARI!

admin | 12 Ekim 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’de şimdi de Fikri Sağlar’ın önseçim istediği billboardları kriz oldu. CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay’ın, CHP’li Sağlar’ı uyardığı ve kent geneline asılan billboardları kaldırmasını istediği iddiası şok yarattı.

CHP Mersin’de billboard krizi patlak verdi. İsmi Büyükşehir Aday adayları arasında yer alan CHP eski Mersin Milletvekili Fikri Sağlar’ın önseçim istediğini dile getirdiği billboardları Mersin geneline asılmıştı. CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay’ın da Sağlar’a billboardları kaldırması gerektiğini konusunda uyardığı iddiası CHP kulislerine bomba gibi düştü.

 

GEREKÇE CHP LOGOSU!

 

İddiayı gündeme getiren isim ise Gazeteci Selahattin Özbozkurt. Özbozkurt Demokrat Mersin İnternet Gazetesi’ndeki köşesinde iddiayla ilgili detayları da okuyucusuyla paylaştı. Özbozkurt, “CHP’nin son yaptığı Mersin İl Başkanlığına aday olduğunda kendisini ve ekibini destekleyen isimlerden birisi de, Aktay’ın “Mersin’de yaşayanlar adayını belirlesin şeklindeki” ön seçim ya da eğilim yoklamasını çağrıştıran billboardlardaki afişlerinde CHP logosunun bulunamayacağını ve bu afişlerin billboardlardan derhal kaldırmasını ihtar edecek kadar ileri gidebildiği Fikri Sağlar’dı” dedi.

 

“BU UYARI TARİHE KARA BİR NOT OLARAK DÜŞTÜ”

 

Selahattin Özbozkurt yazısına şöyle devam etti: “Yani ömrünün dörtte üçünden fazlasını verdiği Cumhuriyet HalkPartisi’nde adayların Mersin’deki partililer tarafından ön seçim ya da eğilim yoklamasıyla yapılmasını çağrıştıran mesajından dolayı FikriSağlar, İl Başkanlığına kendisi ve arkadaşlarının da destekleyerek oturttukları Adil Aktay tarafından uyarılıyor! Sayın Adil Aktay, CHP’nin adayını nasıl belirleyeceğine kuşkusuz karar verecek olan merci CHP Genel Merkezi’dir. CHP Genel Merkezi ister merkez yoklamasıyla, ister eğilim yoklamasıyla,ister Hakim huzurunda ya da hakim huzurunda olmayan ön seçimle, yada yapılacak olan anketlere göre adayını belirleme yetkisine sahiptir.Ancak demokrasi ve özgürlüklerden her daim dem vuran CHP gibi,büyük önder Atatürk’ün kurduğu CHP’de adayın ön seçim ya da eğilim yoklamasıyla belirlenmesini talebinde bulunan, CHP, Mersin ve Türkiye için gerçekten de çok önemli bir isim olan Fikri Sağlar gibi birine böylesine anlaşılmaz bir tutumla vermek istediğiniz ayar ya da uyarı tarihe kara bir not olarak düşmüştür.”

 

İŞTE CHP’DE OLAY OLAN BİLLBORD

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle