Hoşgeldiniz  

67 İMZA ORTAYA ÇIKTI! TARSUS BELEDİYESİ’NİN BÖĞRÜEĞRİ’YE 1 TEMMUZ PAZARLIĞI İFŞA OLDU…

admin | 29 Haziran 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Büyükşehir ve Tarsus Belediyesi’nden hizmet alamadıkları gerekçesiyle Toroslar’a bağlanmak için imza toplayan Böğrüeğri’de Muhtar Ramazan Ateş, kampanyayı yalanlamıştı. Köyünün bu açıklamanın ardından ayaklanması üzerine çark eden Muhtar, son açıklamasıyla Tarsus Belediyesi’ne bombayı düşürdü. İşte ulusal basına kadar gündem olan Böğrüeğri’de son yaşananlar…

Tarsus’a bağlı Böğrüeğri Mahallesi, CHP’li Büyükşehir ve Tarsus Belediyesi’nden hizmet alamadıkları gerekçesiyle Toroslar’a bağlanmak için imza kampanyası başlatmıştı. Olayın Türkiye gündemine oturması CHP’li Tarsus Belediyesini karıştırdı ve belediye yetkililerinin Böğrüeğri Muhtarına Tarsus Belediyesi içinde “Olayı yalanla, 1 Temmuz’da hizmet yağmaya başlasın” pazarlığına oturdukları iddia edildi.

FLAŞ İDDİA: MUHTARA EZBERLETTİKLERİ METNİ OKUTTULAR!

Ezberletilmiş sözlerle köyde başlatılan imza kampanyasını yalanlatan Tarsus Belediyesi yetkilileri, köylülerin bu açıklamanın ardından Toroslar’a bağlanmak için hazırladıkları talep dilekçelerini kaymakamlığa vermek için harekete geçmesiyle şok yaşadı. Vatandaşla Belediye arasında kalan Mahalle Muhtarı Ramazan Ateş’in, son dakika açıklamasıyla toplanan imzaların kendi bilgisi dışında olduğunu kaydederek çark etmesi, CHP’li belediyeye bombayı düşürdü.

MUHTAR ATEŞ, TARSUS BELEDİYESİNİN “1 TEMMUZ” PAZARLIĞINI İFŞA EDEREK KÖYLÜYÜ DURDURDU!

Böğrüeğri Mahallesi’nde 67 kişinin dilekçesini kaymakamlığa vermeden önce flaş bir gelişme daha yaşandı. Köylüleri durdurmaya çalışan Muhtar Ramazan Ateş, 1 Temmuz’da Tarsus Belediyesi tarafından mahalleye hizmet getirileceğini, en azından 1 Temmuza kadar köylülere bekleme çağrısı yaptı. Şimdi tüm köylüler 1 Temmuzda Tarsus Belediyesi’nin, belediyeciliğin en temel hizmeti olan yol bakımını yapmaya başlayıp başlamayacağını ellerinde dilekçeyle beklemeye başladı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle