Hoşgeldiniz  

11 CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR BAŞKANI VAR YA… SEÇER YİNE BAŞARISIZLIĞINI TESCİLLEDİ, BAŞARI LİSTESİNDE YOK!

admin | 29 Haziran 2022 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’ye yakınlığıyla bilinen SONAR Araştırma’nın Nisan ve Mayıs aylarında CHP’li 11 Büyükşehir’de yaptığı “Belediye Başkanınızı başarılı buluyor musunuz?” anketinde ilk 10’a Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer yine giremedi!

Sonar Araştırma, büyükşehir ve diğer iller bazında belediye başkanlarının başarı oranlarını gösteren anketini yayınladı.

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanlarının oluğu 11 büyükşehirde yapılan ankette CHP’li Başkanlar kedi seçmenlerine soruldu. Nisan ve Mayıs aylarında gerçekleştirilen ankette yüz yüze anket ve telefonla görüşme sistemi uygulandı.

Buna göre Türkiye genelinde, 11 CHP’li büyükşehir belediye başkanının kendi arasında değerlendirildiği ankette Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yüzde 64,3 başarı oranı ile birinci, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ikinci, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu üçüncü oldu. 

MART AYI ANKETİNDE DE SEÇER İLK 10’A GİREMEMİŞTİ

CHP’li 11 Büyükşehir Belediye Başkanının değerlendirildiği ankette CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ilk 10 başarı listesinde yer almadı.

SONAR’ın yaptığı ilk anket olan Mart ayı anketinde de CHP’li Vahap Seçer, yine kendi partili belediye başkanlarının ilk 10 başarı listesinde de yer almamıştı.  

Göreve geldiği günden bu yana hizmetsizliği ile dikkat çeken Seçer, önceki dönemde iş başı yapan 4 bini aşkın işçiyi siyasi tercihleri nedeniyle işten çıkarmasıyla gündemde yer alıyordu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle