Hoşgeldiniz  

YENİ OLUŞUM ESKİLERİ KIYMETLENDİRDİ… ERDOĞAN AK PARTİ ESKİ İL BAŞKANLARINI TOPLADI!

admin | 31 Ekim 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genel Merkez’de düzenlenen toplantıda AK Parti’nin kuruluşundan bu yana görev yapmış il başkanları ile bir araya geldi. Bu kapsamda Mersin’den mevcut il Başkanı Cesim Ercik dahil 9 isim Ankara’daki toplantıya katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genel Merkez’de düzenlenen toplantıda AK Parti’nin kuruluşundan bu yana görev yapmış il başkanları ile bir araya geldi. Bu kapsamda kuruluştan bugüne görev almış Mersin İl Başkanları Abdurrahman Aytekin, Ahmet Büyük, Ali Kılıç, Mustafa Gültak, Abdullah Altın, Fatih Kısa, Mekin Merter Salt, İsmail Taşpınar ve Cesim Ercik Genel Merkezdeki toplantıda hazır bulundu.

YENİ OLUŞUMLARA KAYMALAR BAŞLADI, ESKİLER HEMEN KIYMETE BİNDİ!

AK Parti içinde eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski Bakan Ali Babacan’ın ayrı ayrı kurma çalışmaları yaptığı yeni partilere AK Partili bazı isimlerin “hızlı geçişlerinin” bu toplantıda etkili olduğu siyasi kulislerde konuşuluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski isimleri toplayarak Genel Merkez’le ilişkilerinin “eski sıcaklığında” olması için harekete geçtiği, böylelikle parti içindeki ayrışmanın önüne geçmek istediği savunuluyor.

“HİÇBİR KARDEŞİMİZİ ESKİ AKPARTİLİ OLARAK SIFATLANDIRAMAYIZ!”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında 2001 yılı ağustos ayından beri AK Parti teşkilatlarında görev yapan herkese teşekkür etti, görev başındakilere muvaffakiyetler diledi.

“AK Partilinin eskisi yenisi olmaz” diyen Erdoğan, AK Partili olmanın sadece bir partinin, parti rozetini taşımaktan ibaret olmadığının altını çizdi.

Erdoğan, AK Partili olmanın bu ülkenin ve milletin asılara sari medeniyet davasının bayraktarlığına talip olmak anlamına geldiğini belirterek, “Dava adamının görevi ancak son nefesini verince biter. Teşkilat yöneticisi, belediye başkanı, milletvekili gibi unvanlı görevler, bu büyük yürüyüşte sadece birer hizmet vesilesidir, hizmet vasıtasıdır. Asıl önemlisi hiçbir sıfat sahibi olmadan da o büyük davanın başarısı için bir nefer gibi çalışabilme erdemini gösterebilmektir. Bunun için hiçbir kardeşimizi ‘eski AK Partili’ olarak sıfatlandırmadık, sıfatlandıramayız” diye konuştu.

Erdoğan, salondakilere “Gelin bu mücadeleyi birlikte yürütelim, gelin dava sancağını hep birlikte yüceltelim. Bu öyle büyük bir dava öyle büyük bir mücadele ki içinde 82 milyonun her birine yer vardır, her birine görev vardır. Sizler tecrübeniz, sağduyunuz ve ferasetinizle işte bu yeniden yükselişin lokomotifleri olacaksınız.” diye seslendi.

Erdoğan, belde, ilçe ve il teşkilatlarının kırkıncı Müslüman Ömerleri, Haticeleri, Mus’ab bin Umeyrleri bulunacağına, ana kademe, kadın ve gençlik teşkilatlarının bu şekilde oluşturulacağına olan inancını dile getirerek, geleceğe çok daha farklı bir şekilde yürüyeceklerinin altını çizdi.

“FİTNEYE, FESADA, DEDİKODUYA KULAK ASMAYIN!”

Dedikodulara, fitneye fesada kulak asılmamasını isteyen Erdoğan, “Biz işimize bakalım, yolumuza revan olalım. Yolumuza devam edelim. Ben her birinize güveniyorum ve inanıyorum” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partililerin yoğun çalışması gerektiğini vurgulayarak, kapı kapı ev ev dolaşılmasını istedi.

“YOLSUZLUKLARA ASLA PRİM VERMEYECEĞİZ”

Teşkilat ve belediye başkanlarının il genel meclisi üyelerinin yoğun bir çalışma sürecine gireceğini hatırlatan Erdoğan, sözlerini şöyle tamamladı:

“Asla suiistimallere yol vermeyeceğiz. Yolsuzluklara asla prim vermeyeceğiz, bu konularda da hassasiyetlerimizi teşkilat olarak koruyacağız.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle