Hoşgeldiniz  

CHP MERSİN’DE “SEÇER-KIŞ” RAHATSIZLIĞI BÜYÜYOR: “BİZ DE OYUMUZU…”

admin | 04 Nisan 2023 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP MERSİN’DE “SEÇER-KIŞ” RAHATSIZLIĞI BÜYÜYOR: “BİZ DE OYUMUZU…”

CHP Mersin Milletvekili listesinde Vahap Seçer’in etkili olmak istemesi tabanda rahatsızlık yaratırken, Seçer’in üst sıralara yazdırmak istediği Belediye Meclis Üyesi Gülcan Kış’a da tepkiler sürüyor.

CHP’de milletvekili listesine el atan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e yazdırmak istediği isimler üzerinden tepkiler artıyor. 14 Mayıs seçimleri için önseçimi rafa kaldıran CHP’nin, adaylarını merkez yoklamasıyla belirleyecek olması da Vahap Seçer’in işini kolaylaştırdı.

Vahap Seçer’in Belediye Meclis Üyesi Gülcan Kış’ı listede üst sıralara yazdırmak için devre yapması, ilk olarak parti içindeki emektar kadın aday adaylarının tepkisini çekmişti. Özellikle aday adaylığı mülakatlarında CHP’li Nevin Zaimoğlu, Cavidan Demirağ ve Sibel Gazi’nin sıra beklemeden CHP TBMM Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un odasında görüşmeye geçmesi büyük tartışma yaratmış, yaşanan bu tartışma da basına yansımıştı.

Yine CHP Mersin’in etkili isimlerinden Ahmet Akın, genel merkezden aldığı kulisi paylaştı. Akın, “CHP Genel Merkezi kulis bilgilerine göre, CHP Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeliğinden istifa ederek Milletvekili Aday Adayı olan Gülcan Kış’ın, Başkan Seçer’in bastırmasıyla milletvekili aday listesinin ön sıralarında yer alacağına kesin gözüyle bakılıyor” diyerek Genel Merkez düzeyinde Vahapğ Seçer’in Gülcan Kış için yaptığı devreyi aktardı.

“BU DURUMDA MİLLETVEKİLİ İYİ PARTİ, CUMHURBAŞKANLIĞI CHP!”

Ahmet Akın’ın bu paylaşımının altına bazı partililerden flaş yorumlar geldi. En dikkat çekeni de bir partilinin, “Bu durumda milletvekilliği seçimlerinde İYİ Parti, Cumhurbaşkanlığında CHP” demesi de dikkat çekti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle