Hoşgeldiniz  

BOMBA HABER: CHP’Lİ SEÇER’Lİ BÜYÜKŞEHİR İŞÇİ PROMOSYONLARINI 13 AY SONRAYA ERTELEDİ!

admin | 21 Mart 2023 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Binlerce işçinin çalıştığı Büyükşehir’de merakla beklenen promosyon ihalesiyle ilgili flaş gelişme yaşandı. Belediye İş Sendikasından sabah saatlerinde işçiler gönderilen mesajda promosyon ihalesinin sözleşme sonunda olacağı duyuruldu. Yani tam 13 ay sonra…

Belediyeler ve kurumlar personelin maaş ödemesini yatırdıkları bankalarla on binlerce liralık promosyon sözleşmesi yaparken, CHP’li Mersin Büyükşehir’den gelen haber işçilere adeta bomba düşürdü.

Büyükşehir ve MESKİ bünyesinde çalışan kadrolu işçiler için Vakıfbank ile Şubat ayında anlaşma sağlanmıştı. 24 bin 500 TL’nin altına imzalar atılırken, kadrolu işçi 22 bin 500 TL almıştı.

KHK’lı işçiler içinse anlaşma sağlanamamış, bünyesindeki binlerce KHK’lı işçi promosyon anlaşmasını merakla beklemeye başlamıştı.

KHK’lı işçiler için promosyon ihalesiyle ilgili bomba haber bugün geldi. Merakla beklenen promosyon ihalesinin 13 ay sonraya ertelendiği haberi, Belediye-İş Sendikası tarafından işçilere duyuruldu.

KHK’lı Büyükşehir işçisinin yetkili sendikası Belediye-İş 1 No’lu temsilciliğinden sabah saatlerinde işçilere gönderilen mesaj şok yarattı. Mesajda “Günaydın arkadaşlar. Promosyon ihalesi Vakıfbank ile mevcutta olan sözleşmenin sonunda olacak. Yani ortalama 13 ay sonra” bilgilendirilmesi yapıldı.

Diğer Büyükşehirler ve hatta ilçe belediyeleri KHK’lı işçiler için promosyon anlaşmalarını yaparken, Mersin Büyükşehir’in ihaleyi 13 ay sonraya atması da belediye içinde huzursuzluğa yol açtı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

BOMBA HABER: CHP’Lİ SEÇER’Lİ BÜYÜKŞEHİR İŞÇİ PROMOSYONLARINI 13 AY SONRAYA ERTELEDİ! için 1 yorum

  1. Faysal dedi ki:

    Aman işçiler işinden etmesinler promosyon sonrada olur soru soranı ya işten çıkarıyorlar ya sürgün ediyorlar Buna sosyal demokratlık deniyor mersinde

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle