Hoşgeldiniz  

ÖZBAYRAK: “BEHİÇ ÇELİK’İN DE İŞİN İÇİNDE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”

admin | 03 Eylül 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Partideki görevinden istifa eden İYİ Partili Alican Özbayrak, yerel seçimler öncesinde önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a karşı gerçekleştirilen kumpasla ilgili şok açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Mersin İl Başkanı Alican Özbayrak zehir zemberek açıklamalarla partideki görevinden istifa etti. Sansasyonel Haber’e özel açıklamalarda bulunan Özbayrak, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a kurulan kumpasla ilgili de önemli detaylar verdi.

İYİ Partili Özbayrak, özellikle İYİ Parti Milletvekili Behiç Çelik’le ilgili şok açıklamalarda bulundu.

“SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULAN İSİM, BEHİÇ ÇELİK’İN DANIŞMANIYIM DİYE DOLANIYOR”

31 Mart yerel seçimlerinden önce Türkiye gündemine oturan Kocamaz’a kurulan kumpasın Mersin ayağıyla ilgili araştırma çalışmalarına girdiğini anlatan Alican Özbayrak, “İlçe ilçe kumpasın içinde kim var, tespit çalışmalarına başladık. Elimizdeki en önemli veri, Genel Merkezimizin Sayın Burhanettin Kocamaz’a kurulan kumpasla alakalı yaptığı suç duyurusuydu. Mersin’den 6-7 isim bu suç duyurusu kapsamında şüpheliler arasındaydı. Bu isimlerden olan İsmail Hakkı Ulaşoğlu, bizim Yenişehir Meclis üyesi adayımızdı. Kendisini aradım ve hakkında İYİ Parti Genel Merkezi tarafından suç duyurusunda bulunulduğu için istifa etmesi gerektiğini söyledim. Kendisi de bana ‘Beni Behiç Çelik arasın, o da isterse istifa ederim’ dedi. Ben de hemen Behiç Çelik’i aradım ancak açmadı. Bir süre sonra bir daha aradım, yine açmadı. O süreçten beri kendisiyle de görüşmedim, bana dönmedi. Suç duyurusunda adı geçen İsmail Hakkı Ulaşoğlu, sürekli çevrede halen Behiç Çelik’in danışmanı olarak kendisini lanse etmesi de dikkatimizden kaçmamıştır” açıklaması yaptı.

“SERVET KOCA’NIN RAKI MASASI ARKADAŞLARI, BEHİÇ ÇELİK’İN TOPLANTISINDA EN ÖNDEYDİ”

Kocamaz’a kurulan kumpasın 1 numaralı ismi olan dönemin il başkanı Servet Koca ile Behiç Çelik’in de sürekli temas halinde olduğunu öne süren Alican Özbayrak, “Hatırlanacağı gibi Servet Koca, hakkındaki iddialara ilişkin bir basın toplantısı gerçekleştirmişti. Bu basın toplantısı da Forum Suite Otel’de yapılmıştı. Ne tesadüftür ki, bu basın toplantısından bir zaman sonra Behiç Çelik, kendi çevresine bir kahvaltı programı düzenledi. Bu kahvaltılı programda Forum Suite Otel’de yapıldı. Başka mekan kalmamış gibi… Yine dikkatinizi çekerim, Behiç Çelik’in kahvaltılı toplantısına katılanlar, Servet Koca’nın rakı masası arkadaşları… Bu birliktelikler de bize gösteriyor ki, Behiç Çelik de bu işin içinde” dedi.

DÜŞMAN KARDEŞLER TÜRE VE ÇELİK’İN ŞAŞIRTAN KANKİLİĞİ!

Seçim öncesindeki dönemde birbirlerine olmadık hakareti yapan Mehmet Türe ile Behiç Çelik’in şimdilerde fazla samimi olduklarına dikkat çeken Özbayrak, “Bu neyin pazarlığı, neyin birlikteliği? Birbirlerine açık açık hakaret eden Türe ve Behiç Çelik’in şimdilerde aynı karede poz veriyor olması da düşündürücü” diye konuştu.

“BEHİÇ ÇELİK, İYİ PARTİLİ İŞÇİLER İÇİN DEĞİL, AKRABASI ANAMUR ŞUBE MÜDÜRÜ İÇİN SEÇER’LE GÖRÜŞTÜ!”

Teşkilat içi yeni yapılanma sürecinde görevden alamadıkları 2 ilçe başkanının da Behiç Çelik’in adamları olduğuna dikkat çeken Alican Özbayrak, “Behiç Çelik geçtiğimiz günlerde, CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret ediyor. Gönül isterdi ki, Sayın Kocamaz döneminde işe alınan işçilerin durumuyla ilgili Behiç Çelik’in Vahap Seçer’le konuşsaydı. Ama Behiç Çelik, bu konuyu hiç gündeme almadı. Sadece yerel seçimlerde İYİ Parti ve Sayın Ayfer Yılmaz’ın afişlerini başlarında durarak hem de indirten, açık açık Cumhur ittifakına çalışan Anamur Koordinasyon Müdürlüğü görevinde bulunan akrabasının Seçer döneminde görevden alınmasını kararının geri alınarak tekrardan göreve iadesini görüşmesi tüm İYİ Partili Büyükşehir çalışanlarımızı üzmüştür. Mersin vekili olan Behiç Çelik’in partinin, partililerimizin, şehrimizin sıkıntılarıyla ilgilenmesini arzu ederdik. 6 aydır partiye çıkmayan bir vekil, sadece ve sadece bize karşı muhalif çalışmalar ile kendi akrabasını göreve geri aldırmak için uğraştı. Yazık” şeklinde konuştu.

BEHİÇ ÇELİK’TEN “KOCAMAZ GİDECEK” İDDİASI!

Parti içinde yaşananları dile getirdiği konuşmasında Sansasyonel Haber İmtiyaz Sahibi Derviş Sönmez’e Behiç Çelik’le ilgili şok bir iddiada daha bulunan Özbayrak, Çelik’in kendisi ve önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’la ilgili partililere söylediği şok sözleri de aktardı.

Özbayrak, “Sayın Kocamaz’ın adaylığını hiçbir zaman sindiremedi. Diğer partilerin adaylarının belli olduğu zamanlarda Behiç Çelik ve Servet Koca, Sayın Ayfer Yılmaz’ı İYİ Parti adayı yapmak istiyordu. Bunun için de çalıştılar. Ancak Genel Merkezimiz Sayın Kocamaz ismini netleştirince de muhalif çabalara giriştiler. Bakın, Behiç Çelik bazı partilileri arıyor ve benim partide artık görev almayacağımı söylüyor. Ben daha il başkanıyken söylüyor bunu. Biz harıl harıl partimiz için çalışırken söylüyor bunu. Hatta Behiç Çelik daha da ileri gidiyor bazı partililerimize diyor ki, ‘Burhanettin Kocamaz da 8 ay sonra partide yok!’ diyor. İşte bu sebeplerden ötürü Çelik’in de bu işin içinde olduğu şüpheleri partimiz içinde olduğu inancını kesinleştiriyor” açıklaması yaptı.

Paylaşın:
Etiketler:

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle