Hoşgeldiniz  

HDP MERSİN MİLLETVEKİLİ TURAN’IN SAHİBİ OLDUĞU GAZETENİN ÜST KADROSU TUTUKLANDI!

admin | 09 Mart 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

HDP Mersin Milletvekili Rıdvan Turan’ın sahibi olduğu Yeni Yaşam Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürünün MİT mensubunun kimliğinin ifşa edilmesi soruşturması kapsamında tutuklandığı bildirildi.

HDP Mersin Milletvekili Rıdvan Turan, TBMM’de gerçekleştirdiği basın toplantısında sahibi olduğu Yeni Yaşam Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Çelik ve Yazı İşleri Müdürü Aydın Keser başta olmak üzere Yeniçağ Gazetesi Yazarı Murat Ağırel’in, şehit olan MİT mensubunun kimlik bilgilerinin ifşa edilmesi soruşturması kapsamında tutuklanmasını değerlendirdi.

HDP Mersin Milletvekili Rıdvan Turan, gazetecilerin, özgür basının sesini kısmak için tutuklandığını öne sürerken, tutuklamaları hukuk garabeti olarak yorumladı.

HDP’li Turan, “Sahibi olduğum Gazetemizin çeşitli kademelerinde görev alan arkadaşlarımızı cezaevlerine atarak sindirmeye çalışanlar bilsinler ki ne onları girdikleri yoldan döndürmek ne de onların yerini dolduracak arkadaşlarımızın gözünü korkutmak mümkündür. Yeni Yaşam Gazetesi olarak yolumuza dimdik devam ediyoruz, edeceğiz.” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle