Hoşgeldiniz  

OTOPARKÇI GAZETECİ “KOCAMAZ TUTUKLANSIN” DİYE KOMPLO TEORİLERİ ÜRETMEYE BAŞLADI

admin | 21 Nisan 2017 | Dünya, Genel, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Özcan döneminin Büyükşehir’inden kazandığı büyük paraların kaybetmenin hüznünü dibine kadar yaşayan Gazeteci Vahap Şehitoğlu, hortumu kesen Kocamaz’la ilgili mesnetsiz haberler yapmayı sürdürüyor.

Macit Özcan döneminde Basın Yayın Müdürlüğü görevini yürüten, oradan kazandığı yetmezmiş gibi Yaşat İşhanı’nın önündeki darphane gibi para basan otoparkı işleten Gazeteci Vahap Şehitoğlu, Kocamaz döneminde bu rantı kaybetmenin acısını, mesnetsiz haberler yaparak çıkartmaya çalışması tepki çekmeye devam ediyor.

 

Önceki dönemlerde siyasilerle kurduğu ilişkileri onursal başkanlığını yürüttüğü Mersin Gazeteciler Cemiyeti başta olmak üzere basın dernekleri tarafından nedense irdelenmeyen Şehitoğlu’nun desteksiz haberlerine de Cemiyet’ten çıt çıkmıyor.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı FETÖ ile bağlantılı çıkartabilmek için iftiraların yanı sıra desteksiz komplo teorilerini haberleştiren Şehitoğlu’nu, Mahkemelerden yediği cezalar da durdurmuyor. Son olarak Büyükşehir Belediyesi’nden iş alan bir elektronik firmasının FETÖ bağlantısı çıkması nedeniyle Kocamaz’ın da tutuklanması gerektiği yönünde hayallerini anlattığı bir haber yapan Şehitoğlu’na Mersin kamuoyundan da tepkiler artıyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle