Hoşgeldiniz  

OLUR, OLUR, NORMAL… ÇİÇEĞİ BURNUNDA BAŞKAN KENDİ PARTİLİSİNİN HİZMETİNİ YOK SAYDI “BEN İLKİM” DEDİ

admin | 26 Ağustos 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Toroslar Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Atsız Afşin Yılmaz, basınla bir araya geldiği toplantıda ilk falsosunu verdi. Hem de kendi partilisi Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya…

Toroslar Belediye Başkanı MHP’li Atsız Afşin Yılmaz, ilk potunu gerçekleştirdiği basın toplantısında kırdı. Gerçekleştirmeye başlayacakları beton yol modelini “İlçe adına büyük, Mersin adına ilk” olarak tanımlayan Başkan Yılmaz, bu tanımlamasıyla Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun da hakkını yedi.

Çünkü Yılmaz’ın “Mersin adına bir ilk” olarak tanıttığı beton yol uygulamasını Erdemli Belediyesi yılbaşından beri kullanıyordu. Ocak ayından bu yana beton yol modeli ile özellikle kırsal bölgeleri kaplayan Tollu, beton yol modelini ilk olarak Fevzi Çakmak Sokak, Alata ve Kocahasanlı Mahalleleri ile Türbe Caddesi’nde uygulamıştı.

Erdemli Belediyesi Yılmaz’ın kendi partili belediye olan Erdemli Belediyesinin hizmetinden bihaber olması veya yok sayması siyasi çevrelerce tepkiyle karşılandı.  

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle