Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ’I VURMAK İÇİN SIĞINDIKLARI AYDINLI GAZETECİ DE DAĞILDI!

admin | 18 Aralık 2016 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Büyükşehir Belediyesi’nde FETÖ yapılanmasını Başkan Burhanettin Kocamaz’a dayandırmak için Mersin’de bir kısım medya tarafından “referans” gösterilen Aydınlı gazeteci Haldun Haşmet Aysan, katıldığı TV programında belge sunamayınca iddiaları iftira düzeyinde kaldı.

aysandagildibeyaztv

İçlerinde Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin de bulunduğu her partiden 101 adet belediyeye danışmanlık hizmeti sağlayan Erkan Karaarslan’ın FETÖ’den tutuklanmasının ardından Burhanettin Kocamaz’ı da FETÖ’cü yapılanmanın içinde göstermek isteyen Mersinli bir kısım medyanın referans aldığı Aydınlı Gazeteci Haldun Haşmet Aysan, katıldığı TV programında iddialarını ispatlayamayınca adeta dağıldı.

 

Gazeteci Latif Şimşek’in yönetiminde Beyaz TV’de yayınlanan “Dinamit” programına katılan Haldun Haşmet Aysan’n iddialarının dayanağı olmadığı gözlendi.

 

HAŞMET GÜMLEDİ

 

Dinamit programında adeta gümleyen Haşmet Aysan’ın iddialarının dayanağı olmadığı görülünce, programı yöneten Latif Şimşek, Haşmet Aysan’a daha fazla söz vermedi. Programın ikinci bölümünde ise; Haşmet Aysan’a yer verilmediği görüldü. Her türlü belge ile programa geldiğini iddia eden Haşmet Aysan programa telefon ile Katılan konukların söylemleri karşısında elindeki belgelerin kendi medya grupları tarafından basına servis edilen haberler olduğu ortaya çıktı.

 

Kaynak: Gerçek Gazetesi

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle