Hoşgeldiniz  

GİZLİ TANIK GÖKTAŞ YAKAYI ELE VERDİ, KUTLUGÜN PATLADI

admin | 02 Ekim 2017 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de aylardır üst düzey bürokratlar ve saygın isimler hakkında iftiralar ve hakaretler yağdıran Gizli Tanık rumuzlu twitter hesabının kullanıcılarının ortaya çıkmasının ardından açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Devran Kutlugün, “Şerefsizlerle ve şerefsizliklerle ilgili mücadele kesintisiz devam edecektir” dedi.

Mersin Cumhuriyet Başsavcısı, Büyükşehir Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü ve üst düzey bürokratlara iftira ve hakaret yağdıran Gizli Tanık rumuzlu twitter hesabına yönelik gerçekleştirilen operasyonun ardından 2 kişi gözaltına alınmıştı. Bu operasyon kapsamında gözaltına alınan ÇETKODER Genel Başkanı ve Gazeteci Mustafa Göktaş’ın Emniyet’teki sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

 

Gizli Tanık’ın alçakça hakaret ve iftiralarına maruz kalan isimlerden olan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Devran Kutlugün, bugün sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kutlugün, “Uzunca bir süredir, kendilerini çakma Fuat Avni olarak lanse eden, her şeyi yönettiğini, her şeyi kontrol ettiğini sanan, iftirada, şerefsizlikte, kumpasta sınır tanımayan, aile, özel hayat, itibar gibi kavramlardan uzak kumpasçı çete sonunda yakayı ele vermiştir” dedi.

 

GİZLİ TAVUK ŞİMDİ YASALAR ÖNÜNDE GIDAKLAYACAK

 

Kutlugün açıklamasını şöyle sürdürdü: “Biz baştan bu yana devletin gücüne ve adaletine, Yaradanın doğrudan yana olacağına inanıp iman ettik. Şimdi o şerefsiz çete hukuk önünde hesap veriyor. Hesap vermeye devam edecekler. Gizli tavuk şimdi yasalar önünde gıdaklayacak. Sonra kamuoyu önünde de hesap verecekler. Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste demişler ya, çıkıyor işte. Haktan yana olanlar, doğrudan yana olanlar, istikameti düz olanlar her zaman galip gelecektir. Şerefsizlerle ve şerefsizliklerle ilgili mücadele kesintisiz devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle