Hoşgeldiniz  

BOMBA İDDİA… AK PARTİLİ YILMAZ’IN AÇIĞA ALDIRDIĞI POLİSLERE SÜRGÜN GELİYOR!

admin | 22 Ağustos 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ın aracını durduran polis memurları M.A ve M.Y açığa alınmıştı. Şimdi de polislerin başka bir şehre sürgüne gönderileceği öne sürüldü.

Kurban Bayramı’nda Erdemli ziyareti dönüşünde trafik polisleri M.A ve M.Y tarafından aracı durdurulan AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ın polislere hakaret ettiği videosu twitterda gündem oldu.

AK Partili Yılmaz’ın hakaret iddialarını reddetmesinin ardından yayılan video görüntüleri büyük tepki çekti. Polis memurlarını açığa aldıran AK Partili Yılmaz’ın yeniden gündem olmasının ardından bir bomba iddia daha ortalığı salladı.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, açığa alınan polis memurları M.A ve M.Y’nin şimdi de başka bir şehre tayin edileceğini öne sürdü. 

CHP’li Başarır, “AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ın polislere ettiği hakaretler yetmezmiş gibi onları açığa aldırdı! Şimdi de polislerimizin 34. Madde gerekçe gösterilerek bir başka şehre sürgüne gönderileceği bilgisi var. Derhal bu yanlıştan dönün!” çağrısı yaptı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle