Hoşgeldiniz  

VAY ANAM VAY… EN SONUNDA AK PARTİ TOPA GİRDİ: “DEMOKRASİ DEDİLER, FAŞİZM ÇIKTI!”

admin | 08 Temmuz 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde CHP’li Vahap Seçer yönetiminin milliyetçi/muhafazakar işçilere uyguladığı kıyım ve mobbinge karşı AK Parti Mersin İl yönetiminden ilk büyük tepki geldi. İl Sekreteri Kenan Peker, sert bir açıklama yaparak, “CHP’nin “Hak-Hukuk-Adalet” siyaseti de hizmetten uzak belediyecilik anlayışı da işte budur. Bu utanç size yeter!” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde göreve gelen CHP’li Vahap Seçer yönetimi, hizmeti bir kenara bıraktı, önceki dönemde işe alınan milliyetçi/muhafazakar kökenli işçilere karşı uyguladığı mobbing ve kıyımla ülke gündeminde yer aldı. 2 bini aşkın işçiyi işinden haksız ve hukuksuz bir şekilde eden CHP’li yönetim, son olarak Büyükşehir personeli Tuba Güneş’in açıklamasıyla ülke gündemine oturmuştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre koruma kontrol Daire Başkanlığında yedi yıldır ofis personeli konumunda çalışan Tuba Güneş’in son seçimlerden sonra siyasi görüşü nedeniyle mobbinge ve sürgünlere maruz kaldığını açıklaması ülke gündeminde yer almıştı. Son olarak oturduğu evin önündeki caddeyi süpürme görevi verilen Güneş, hukuki süreci başlatarak CHP’li yönetimi mahkemeye verdiğini kamuoyuna duyurmuştu.

“DEMOKRASİ DEDİLER, FAŞİZM ÇIKTI!”

Güneş’in yaşadıklarının ardından AK Parti Mersin İl Sekreteri Kenan Peker, yaptığı açıklamayla yaşananları sert bir dille eleştirdi. CHP’li yönetimin işçilere uyguladığı baskıyı faşizm olarak nitelendiren AK Partili Peker, memur ve işçi sendikalarını da göreve çağırdı.

Kenan Peker, “Demokrasi dediler faşizm çıktı. Özgürlük dediler baskı, sürgün çıktı. Yüzlerindeki maske düştü, kirli yüzleri ortaya çıkmaya başladı. Meydanlarda ‘martın sonu bahar’ diyenlerin tek icraatı emekçinin yazını kışa çevirmek oldu. CHP ve HDP’li Belediyelerde baskı, tehdit, sürgünler ve işten çıkarmalar söz konusu… Seçimden önce CHP; ‘Kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız’, seçimden sonra CHP; CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 2 yıldır mobbinge ve psikolojik şiddete maruz kalan kadın büro çalışanını, oturduğu sitenin önüne süpürgeli temizliğe gönderdi. 31 Mart’ta “Mart’ın Sonu Bahar” diyenler yerel iktidarı aldıkları belediyelerde “Bahar” değil, “Karakış” getirdiler.

CHP’nin “Hak-Hukuk-Adalet” siyaseti de hizmetten uzak belediyecilik anlayışı da işte budur. Bu utanç size yeter!” dedi.

AK PARTİLİ PEKER, SENDİKALARI DUYARLI OLMAYA ÇAĞIRDI!

Memur ve işçi sendikalarını da konuyla ilgili duyarlı olmaya çalışan Peker şöyle devam etti:

“CHP’nin Ülkemizin kalkınmasında emek ve alın teriyle en büyük rolü üstlenen işçi ve emekçi kardeşlerimize yönelik yaptığı işten çıkarmalarına, sürgünlere, baskılara karşı Tavrımız nettir. İşçi kardeşlerimizin yanındayız. Memur ve İşçi sendikalarını konu ile ilgili duyarlı olmaya çağırıyor, CHP’ye “Hak-Hukuk-Adalet” çağrısında bulunuyorum.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

VAY ANAM VAY… EN SONUNDA AK PARTİ TOPA GİRDİ: “DEMOKRASİ DEDİLER, FAŞİZM ÇIKTI!” için 2 Yorum

  1. Sade vatandaş dedi ki:

    Akpve mhp gittikleri her yerde personel kıyımı yapsın ama chp kazandığında parti militanlığı yapanlara, belediyeyi sabote edenlere bile hiçbir şeyi yapamasın öyle mi? Sizin adalet duygunuzu seveyim ben.

  2. Sedat dedi ki:

    Ak parti ne günlere kaldı be şunamı düşmüş açıklama yapmak adamın suratında meymanat yok

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle