Hoşgeldiniz  

TOROSLAR’DA ENDER TURHAN FARKI…

admin | 04 Mart 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP Akdeniz Belediye Meclis Üyesi ve MHP Toroslar Belediye Başkan adayı İlhan Çokgün’ün yerel seçimlerde Toroslar’da İYİ Parti Adayı Ender Turhan için çalışmalar yürütmesi, Toroslar’da Turhan’ın çıtasını oldukça yukarılara çekti.

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı olan Ender Turhan, Cumhur ittifakı kapsamında AK Parti Toroslar’da aday çıkartmayınca, partisinden istifa ederek, İYİ Parti saflarına katılmıştı. İYİ Parti de Toroslar’da oldukça etkin bir isim olan Turhan’ı Toroslar Belediye Başkan Adayı olarak göstermişti.

ÇOKGÜN VE TURHAN SÜREKLİ BİR ARADA

Çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren Turhan’a bir büyük katılım da MHP cephesinden geldi. MHP’nin Akdeniz Belediye Meclis Üyesi İlhan Çokgün de Toroslar’da Ender Turhan’ı destekleyeceğini açıkladı. Çokgün de MHP’nin Toroslar Belediye Başkan Aday Adayı olarak dikkat çekiyor. Aynı zamanda Tırmıl Sanayi Sitesi Başkanlığını da yapan İlhan Çokgün, Ender Turhan’la kapı kapı gezmeye başladı. Turhan ve Çokgün son olarak Mersin ESOB başkanı Talat Dinçer’i birlikte ziyaret etmiş ve Turhan’ın projelerini Dinçer’le paylaşmışlardı.  

“YOK SAYILDIĞIMIZ YERDE DURMAYIZ!”

Çokgün, İYİ Partili Turhan’a destek vereceğini açıklamış ve “Torosların her sokağında izimiz var dostlarımız var. Yok sayıldığımız yerde olmayacağımızı da dostlarımız bilir. Toroslar’daki sıkıntılı sürece daha fazla seyirci kalamazdık, biz doğduğumuz ve doyduğumuz yere hizmet etmek noktasında hocamız, ağabeyimiz Belediye Başkan Adayı Ender Turhan başkanımızla birlikte hareket edeceğiz” ifadelerini kullanması Mersin siyasi kulislerinde büyük ses getirmişti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle