Hoşgeldiniz  

SANSASYONEL’İN DEDİĞİ ÇIKTI: “AKP’NİN ÖNEMLİ ÖLÇÜDE DESTEĞİNİ ALIYORUZ!”

admin | 03 Aralık 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Sansasyonel Haber, AK Parti Mersin’de rotanın CHP’li Başkan Vahap Seçer’e kırılarak, yerel iktidarın nimetlerinden yararlanılmak istendiği iddiasını gündeme getirmişti. Sansasyonel’in bu iddiasının ardından CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den iddiayla ilgili itiraf gibi açıklama geldi.

Geçtiğimiz hafta sansasyonelhaber.net’in gündeme getirdiği “AK Partili Meclis üyeleri, CHP’li Seçer’le yürüyor” haberimiz Mersin genelinde büyük yankı uyandırmıştı. Geçtiğimiz gün Sözcü Gazetesi’nden Saygı Öztürk’e konuşan CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den Sansasyonel’in iddiasını doğrulayan açıklama geldi.

Mersin Büyükşehir Meclisi’nde hayati kararlarda AK Partili Meclis üyelerinin Cumhur ittifakından bağımsız hareket ederek çekimser kaldığı ve bu sayede CHP’li Başkan Vahap Seçer’in önünü açtığı biliniyor. Özellikle 349 Milyon 500 Bin TL’lik borçlanma yetkisinin oylandığı oturumda MHP’li üyelerin ret vermesine karşın AK Partili üyelerin çekimser kalmasıyla bu yetkinin Vahap Seçer’e verilmesi sağlanmıştı.

MHP’Lİ MİLLETVEKİLİ VE MECLİS ÜYELERİNE ŞOK SUÇLAMA!

Konuyla ilgili konuşan CHP’li Seçer, AK Parti ile işlerin yürüdüğünü MHP ile de işlerin kilitlendiğini açıklaması kent gündemine bomba gibi düştü. Hatta Seçer bir adım daha ileriye giderek MHP’li Milletvekillerini ve belediye meclis üyelerini “işlerine engel olmakla” suçlaması da şok yarattı.

“YEREL MECLİS’TE AKP’NİN ÖNEMLİ ÖLÇÜDE DESTEĞİNİ ALIYORUZ!”

CHP’li Seçer, “Bürokraside belediyemizin işleri adeta ite kaka yürüyor. Birçok engellerle karşılaşıyoruz. Bürokratik engellerin aşılmasında başta Lütfi Elvan olmak üzere AKP’li vekillerden de destek alıyoruz. Ancak MHP’li vekiller bırakın destek olmayı işlerimize de engel oluyorlar. Yerel mecliste de AKP’nin önemli ölçüde desteğini alıyoruz. Borçlanma oylamasında da AKP’nin oylarını alırken, MHP’li meclis üyeleri borçlanmaya karşı çıktı” diyerek AK Parti ile çalıştığını açık açık dile getirdi.

SANSASYONEL HABER’İN GEÇTİĞİMİZ HAFTA ORTAYA ÇIKARDIĞI O HABER:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

SANSASYONEL’İN DEDİĞİ ÇIKTI: “AKP’NİN ÖNEMLİ ÖLÇÜDE DESTEĞİNİ ALIYORUZ!” için 2 Yorum

  1. […] SANSASYONEL’İN DEDİĞİ ÇIKTI: “AKP’NİN ÖNEMLİ ÖLÇÜDE DESTEĞİNİ ALIYORUZ!”  Paylaş YazdırPDFE-Mail Etiketler: […]

  2. […] İŞLER… AK PARTİLİLER CHP’Lİ SEÇER’LE YÜRÜYOR… MHP SESSİZ… “ŞİMDİLİK!” SANSASYONEL’İN DEDİĞİ ÇIKTI: “AKP’NİN ÖNEMLİ ÖLÇÜDE DESTEĞİNİ ALIYORUZ!”  Paylaş YazdırPDFE-Mail […]

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle