Hoşgeldiniz  

BU DA SEÇER ÇARKI… MAHMUT TAT’I GÖRDÜ ÖVGÜLER DÜZDÜ, İHALE BAKİ ŞİMŞEK’E KALDI

admin | 09 Aralık 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Meclis oturumunda bir kez daha verdiği demeçten bile çark etmesi şok yarattı. Sözcü Gazetesi’ne geçtiğimiz hafta demeç veren CHP’li Seçer MHP’li Meclis üyeleri ve milletvekillerine yüklenmişti. Bu Meclis’te Seçer, MHP’li meclis üyelerine teşekkür ederken, salonda bulunmayan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek’e yüklenerek durum kurtarmaya çalıştı.

Geçtiğimiz hafta Sözcü Gazetesi’nden Saygı Öztürk’e demeç veren CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, MHP’li Meclis üyeleri ve milletvekillerine yüklenmişti. CHP’li Seçer, “Bürokratik engellerin aşılmasında başta Lütfi Elvan olmak üzere AKP’li vekillerden de destek alıyoruz. Ancak MHP’li vekiller bırakın destek olmayı işlerimize de engel oluyorlar. Yerel mecliste de AKP’nin önemli ölçüde desteğini alıyoruz. Borçlanma oylamasında da AKP’nin oylarını alırken, MHP’li meclis üyeleri borçlanmaya karşı çıktı” diyerek MHP’nin hem TBMM’de hem de yerel mecliste işleri kilitlediğini söylemişti.

Bugün gerçekleştirilen Büyükşehir Meclisi’nde ise Seçer’in çark etmesi şok yarattı. Karşısında oturan MHP’li Mahmut tat başkanlığındaki MHP’li üyelere övgüler düzerek sıvışmaya çalışan Vahap Seçer, bu sefer salonda bulunmayan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek’e “isim vermeden” yüklendi.

MAHMUT TAT’A ÖVGÜLER

CHP’li Seçer, kendisini işçi çıkarmalar konusuna eleştiren MHP’li Mahmut Tat’a övgüler düzdü. Seçer, “Sayın Mahmut tat, yıllarını siyasete vermiş bir isim. Burada bir konuyu gündeme taşırken bilgisiyle ve siyasi birikimiyle konuşuyor. Ben son olarak konuşmacı olarak katıldığım İstanbul’daki toplantıda da söyledim. Meclis çoğunluğu ben de değil ancak Mersin için her meclis üyesi fedakarlık gösteriyor. Mersin için MHP’li üyeler de AKP’li üyeler de bize destek veriyor dedim” diyerek Sözcü’ye verdiği demeçten geri adım attı.

BAKİ ŞİMŞEK’E “İSİM VERMEDEN” YÜKLENDİ

CHP’li Seçer, verdiği demeci topyekun yalanlayamadı, sadece MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek’e isim vermede yüklendi. TBMM kürsüsünden Mersin Büyükşehir Belediyesi’ndeki işçi kıyımlarını sıklıkla dile getiren Baki Şimşek için “doğruları konuşmayan” nitelendirmesi yaptı.

“DOĞRULARI ANLATMAYAN SİYASİLERİN SİYASETEN ÖMRÜ AZ OLUR”

CHP’li Seçer, “Siyaset, doğru konuşanların işidir. Biz de o parlamentoda görev yaptık. Doğruları anlatmayan siyasilerin siyaset ömrü kısa olur. Biz mobbing yapmıyoruz, biz suya astronomik zamlar yapmıyoruz. Siyaset uğruna halkı tahrik etmeye gerek yok. Ama bir MHP’li milletvekili var ki konuşmalarını üzülerek izliyorum. Siyaset yapma uğruna bu tarz konuşmasını üzülerek izliyorum” diye konuştu.  

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle