Hoşgeldiniz  

MEVZU GARİBAN İŞÇİ DİYE HABERİNİ YAPTIK, YOKSA BU TİYATORA HABER YAPILMAZDI!

admin | 09 Aralık 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan 1. Oturumunda gündem yine Büyükşehir bünyesinde çıkarılan işçiler oldu. AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in diyalogu damga vurdu.

Mersin Büyükşehir Meclisi’nin Aralık Ayı Olağan 1. Oturumuna CHP’li Vahap Seçer ile AK Partili Gültak arasında geçen diyalog damga vurdu.

GÜLTAK: “BİRAZ FRENE BASIN”

Konuyla ilgili söz alan AK Partili Akdeniz Belediye Bakanı Mustafa Gültak, Büyükşehir’den çıkarılan işçi konusunun artık kapanması gerektiğini ve idarenin bu işçi çıkarmalarda frene basması gerektiğini söyledi. Gültak, “Bakın ben çaba sarf ediyorum işçimizi kazanmak için. Benim de çıkartmam lazım ancak yapmıyorum. Bizlere ve kamuoyuna bu personelin neden çıkarıldığını anlatın. Bu konuda biraz fren yapın. Çıkarılacak işçiler konusunda tavsiyem, tüm siyasi grupların bir fikrini alın” dedi.

“SEÇER: “BENİM VİCDANIM RAHAT”

Gültak’a cevap veren CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “benim vicdanım çok rahat. Geceleri rahat uyuyorum. Çıkartılan işçi sayısı belli. 10 bine yakın personelim var, istesem bir seferde 2 bine yakın işçi çıkartırdım. Bana frene basın demeyin Sayın Gültak. Benim zamanım yok. Hizmet etmem lazım. Tembellik yapan personel gaza bassın” diye konuştu.

SEÇER’DEN GÜLTAK’A: “SİZİN İŞÇİ ÇIKARMANIZA GEREK KALMADI ZATEN O İŞİ SİZDEN ÖNCE KAYYUM YAPTI!”

Gültak’ın “Ben işçi çıkarmıyorum” demesini de değerlendiren CHP’li Seçer, “Yapmayın Sayın Gültak. Size gerek kalmadı zaten. Sizden önce Akdeniz Belediyesi’nde kayyum vardı. O zaten atacağını attı” dedi.

GÜLTAK’A SEÇER’DEN KREDİ VE BORÇLANMA YETKİSİ TEŞEKKÜRÜ

AK Partili Gültak ile CHP’li Vahap Seçer için geçtiğimiz hafta Ankara kulislerinde bile konuşulan “Anlaştılar” iddiasının üzerine yaşanan bu atışma da manidar karşıladı. Vahap Seçer’in AK Partili Gültak’a cevap verirken bile sık sık “Verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etmesi” de gözlerden kaçmadı.  

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle