Hoşgeldiniz  

SANSASYONEL’E AÇIK TEHDİT: “DİLİNİ KESERİZ!” BİRİLERİ HIZINI ALAMADI!

admin | 29 Ağustos 2021 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de CHP’li Vahap Seçer’in işçiler üzerinden ayrılıkçı uygulamalarına karşı MHP’li Olcay Kılavuz’un sert yöntem ve sözlerinin yarattığı gerilim, Sansasyonel Haber’in açık açık tehdit edilmesiyle zirve yaptı.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, önceki dönemde işe alınan milliyetçi/muhafazakar işçilere uyguladığı kıyım ve mobbing nedeniyle mülkiye müfettişleri tarafından bile incelemeye alınmıştı. Seçer’in haksız ve hukuksuz işçi kıyımı nedeniyle Mersin’de milliyetçi/muhafazakar kesim tepkilerini yüksek sesle dile getirmeye başladı.

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un da CHP’li Vahap Seçer yönetimini PKK yanlısı ilan etmesiyle kent genelinde gerilim tırmanmıştı.

DERVİŞ SÖNMEZ’E AÇIK TEHDİT: “DİLİNİ KESERİZ”

Mersin’de gerçekleri cesurca yazabilen Sansasyonel Haber İmtiyaz Sahibi Derviş Sönmez de tehditlerin hedefi haline açık açık geldi. İlçe Ülkü Ocakları yöneticisi olan Ö.S isimli şahıs tarafından açık açık tehdit edilen Derviş Sönmez de Savcılığa suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Sosyal medya üzerinde açık açık tehdit edilen Sönmez, “Bir ilçede Ülkü Ocakları yöneticisi olan şahıs, birilerinin talimatıyla harekete geçti zannediyorum. Dilimizi kesmekle bizi tehdit etmiş. Sansasyonel Haber, Mersin’de gerçekleri haykırabilen, cesur haber sitesi olarak zirvede yerini sürdürüyor. Bizi ne uyuşturucu baronları ne gizli tanık rumuzlu tetikçiler tehdit etti. Allah’a şükür ki yolumuzdan dönmedik. Türk Milletinden yana taraf olduğumuzu her zaman söyledik, söylemeye de yazmaya da devam edeceğiz. Öyle ucuz klavye başında tehdit etmekle olmuyor, Yargıya bir hesap versin de görelim bu arkadaş. Bu devlete, bu millete inancımızı hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz” diye konuştu.   

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle