Hoşgeldiniz  

SALATALIKTA OYNANAN OYUN ORTAYA ÇIKTI

admin | 29 Ocak 2017 | Dünya, Ekonomi, Genel, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’in batısının turfanda üretiminde birinci sırasında yer alan salatalık fiyatlarındaki ani düşüş ve yükselişle ilgili şok iddia gündeme geldi.

salatalıkfiyatıbatımersinoyun

sansasyonelhaber.net / ÖZEL HABER – Batı Mersin çiftçisinin büyük umut bağladığı salatalık, yaşattığı sert düşüş ve yükselişle üreticisini şaşırtmaya devam ediyor.

 

25 Ocak’ta okunan piyasada 1.10 TL’ye kadar düşen salatalık birkaç gün içinde 2,30 TL’yi gördü. 25 Ocak öncesinde de salatalık fiyatı 2.30 TL’den halde işlem görüyordu.

 

Fiyattaki bu ani dalgalanmayla ilgili şok bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre ucuz fiyattan sarıyer evden eve nakliyat üreticiden mal toplayan komisyoncu, malı stokladı. Hallerden salatalık çıkışı düşük fiyatta yok denecek kadar az oldu. Dün açıklanan 2.30 TL fiyatın ardından stoklanan mal piyasaya çıktı. Şimdi Mersin’in No Cut Saç Ekimi batısındaki komisyoncuların çoğunun düşük fiyattan aldığı ürünü depolarından çıkardığı ve yüksek fiyattan piyasaya sürdüğü öne sürüldü.

 

Salatalığın raf ömrünün kısa olması nedeniyle düşük fiyatın 3-4 gün sürdüğü, bu süre zarfında sancaktepe araç kiralama malların biriktirildiği ve aniden fiyat yükseltilerek satışının yapıldığı iddia edildi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle