Hoşgeldiniz  

MÜTTEFİKLER BİRBİRİNE GİRDİ

admin | 01 Aralık 2016 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin İdmanyurdu Asbaşkanı Mahmut Karak’ın eski başkanları suçlamasının ardından gerçekleştirilen eski başkanları aklama programında müttefikler Çalışkan ve Kahramanlı ters düştü. Eski Başkan Çalışkan, yine eski başkan Kahramanlı’yı doğruyu söylememekle suçladı.

caliskanyalanladikahramanli

Mersin İdmanyurdu Asbaşkanı Mahmut Karak’ın gerçekleştirdiği basın toplantısında Kulübün eski başkanları Ali Kahramanlı ve Hüseyin Çalışkan’ın “eski dönem hesaplarını yeni yönetimin ibra etmemesi” ayrıca kulübün defterlerinin Savcılık ve bağımsız denetçi kuruluşlarca incelenmesi nedeniyle yeni yönetimi eski başkanların sabote ettiğini açıklamasının ardından akşam canlı yayına telefonla bağlanan Kahramanlı ve Çalışkan birbirleriyle ters düştü.

 

Programın ardından açıklama yapan Hüseyin Çalışkan, Ali Kahramanlı’nın kulübün borcuyla ilgili yaptığı açıklamayı yalanladı.

 

Çalışkan, “Mersin İdman Yurdu eski kulüp başkanı Ali Kahramanlı aynı zamanda hemşerim ve dostum. 29.11.2016 tarihinde televizyon programına bağlandığında kendisine borçla ilgili soru sorulmamasına rağmen çıkıp bu kulübün borcunun 64 milyon TL olduğunu söyledi.

 

Sayın Kahramanlı ve benim dönemimde yönetici olan Kulüp muhasebesinden sorumlu olan Sedat Aydöner ve Özcan Bey, Kahramanlı’nın döneminde mevcut olan Kulüp Müdürü Murat Bey hala bu kulüpte ve bu şehirdeler. Bu borcu Ocak ayında devir aldığımda borcun ne kadar olduğunu lütfen sorun. Yaptığımız kongre de divan kurulu tarafından 75 milyon TL günü geçmiş, 11 milyon TL günü gelmemiş Mayıs ayı itibariyle 11 milyon borcun günü dolmuş olacak.

 

Bu kongrede Sayın Valimiz, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız hem Kahramanlı’nın döneminde olan hem de benim yönetimimde olan arkadaşlar ve kongreyi takip eden herkes tarafından duyuldu. Kongre günü yayınlanan gazeteler ve televizyon arşivlerine bakılırsa borcun ne olduğu açık bir şekilde görülür.

 

Hüseyin Çalışkan döneminde herhangi bir futbolcu alımı olmadı sadece teknik direktör olarak Ümit Özat’ı getirdik. Kulübün muhasebe kayıtlarına bakılırsa ne maaş ödedik ne de tazminat ödedik. Ümit Özat’a Mersin İdman Yurdu Kulübüne vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. 1. ligdeyken teknik direktör Levent Arıkdoğan’ı getirdim ona da bir tek lira tazminat ödemedik, maaşı 5.000 TL idi. Levent Arıkdoğan’a da hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Hüseyin Çalışkan döneminde bu kulüp borçlandırıldıysa veya 5 TL yiyen varsa hemen yüzleşebilirim. O günkü federasyondan gelen gelirimiz mevcut borçlardan düşüldü. Tüm bilgiler MİY kulübümüz de mevcuttur. Oradan da takip edebilirsiniz.”

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle