Hoşgeldiniz  

MHP’Lİ KADİR URAL BİNLERCE İŞÇİNİN SORAMADIĞINI SORDU: “HER YER İTTİFAKIN ELİNDE! EEE, SORUN NE BAŞKANIM?”

admin | 17 Ocak 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer’in işçi kıyımıyla ilgili rakamları paylaşan MHP Büyükşehir Meclisi Grup Başkanvekili Mahmut Tat’a soru soran MHP eski Mersin Milletvekili Kadir Ural, kıyıma uğrayarak, işlerini kaybeden binlerce işçinin 2 yıldır soramadığı o soruyu sordu!

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan binlerce milliyetçi/muhafazakar işçi, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından haksız ve hukuksuz bir şekilde, tazminatlarını ve işsizlik maaşı haklarını alamadan kapının önüne konmuştu.

Ocak ayı 2. oturumunda MHP Büyükşehir Meclisi Grup Başkanvekili Mahmut Tat, Büyükşehir bünyesinde bin 50 işçinin iş akdinin sonlandırıldığını açıklayan CHP’li Vahap Seçer’i rakamlarla yalanlamıştı. Tat, işinden edilen işçi sayısını 2 bin 269 olarak duyurmuştu.

2 YILDIR İŞİNDEN EDİLEN 2 BİN 300 İŞÇİ MAĞDUR

Rakamların ortaya dökülmesinin ardından işçi tartışmaları yeniden alevlendi. 2 bin 300’e yakın işçinin yaklaşık 2 yıldır yaşadığı mağduriyeti en net aktaran yine MHP eski Mersin Milletvekili Kadir Ural oldu.

MHP’li Kadir Ural, Mersin’deki Cumhur ittifakı mensubu siyasilere o çok merak edilen ama bir türlü dile getirilemeyen soruyu sordu.

“HER ŞEY CUMHUR’DA! SORUN NE O ZAMAN?”

MHP’li Mahmut Tat’ın işçi rakamlarını verdiği paylaşımın altına yorum yazan Ural, “Belediye meclisi cumhur ittifakında???? Mersin’deki ilçe belediyelerinin çoğunluğu da ittifakta ????? Genel yönetim de cumhur ittifakında???? Eee, sorun ne başkanım?” diyerek bugüne kadar neden bu kadar işçinin mağduriyetinin giderilmediğini sordu.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle